![]() |
| Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Usta sinemacı ve oyuncu Yılmaz Güney'in hayatını konu edinen Yılmaz: Çirkin Kral'ın vizyon tarihi belli oldu. Son olarak Cem Karaca'nın Gözyaşları'na imza atan Yüksel Aksu'nun yöneteceği film, 24 Ekim 2025'te sinemalarda gösterime girecek. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu yılın başında gösterime giren Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin yönetmeni Yüksel Aksu, yeni bir biyografi için kolları sıvıyor. Yılmaz Güney'in eşi Fatoş Güney'in Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun" adlı kitabından uyarlanan ve Yılmaz Güney'in hikâyesini beyazperdeye aktaracak olan Yılmaz: Çirkin Kral'ın vizyon tarihi belli oldu. Yaz aylarında Yılmaz Güney rolü için İsmail Hacıoğlu'nun ismi geçmesine rağmen ünlü sinemacıyı kimin canlandıracağı henüz netlik kazanmadı. Çekimlerine 1 Mart 2025'te başlanacak Yılmaz: Çirkin Kral, 24 Ekim 2025'ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #2 |
| Güzel düşünmüşler, izlenir.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Kitabı okumuştum, filmi de izlenir.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| Kesin güzel Film çıkar izlemeli
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| 2 gün sonra Netflix e düser gitmem filme.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Şu adamın filmlerini hiç izlemedim ya. Boş bir vaktimde aradan çıkartayım.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |