![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Oran ölçüleriyle yapılan değerlendirmelere göre dünyanın en yakışıklı erkekleri belli oldu. İngiltere'de yüz estetiği uzmanı Dr. Julian De Silva, tarafından yapılan değerlendirmeye göre 2024 yılının en yakışıklı 10 erkeği ![]() Londra'da yüz estetiği ve plastik cerrahlığı yapan Dr. Julian De Silva, bilimsel verilere dayanan bir araştırma ile dünyanın en çekici yüzlerini sıraladı. Dr. De Silva, Yunanlılar tarafından güzelliği ölçmek için geliştirilen Altın Oran matematiksel modelini kullanarak farklı yüz özelliklerini analiz etti. İşte Altın Oran'a göre dünyanın en yakışıklı 10 erkeği. 10- SHAH RUKH KHAN ![]() 9-IDRIS ELBA ![]() 8-CHARLES MELTON ![]() 7-NICHOLAS HOULT ![]() 6-GEORGE CLOONEY ![]() 5-JACK LOWDEN ![]() 4-ROBERT PATTİNSON ![]() 3-PAUL MESCAL ![]() 2-LUCIEN LAVISCOUNT ![]() 1-AARON TAYLOR- JOHNSON ![]() Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bunları seçenlerle bizim birinci güzeli seçenler ile bir bağ var mı acaba diyesim geldi ama demiyorum 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Beni görmemiş galiba bunlar
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #4 |
| Beğendim 1 4 5 guzelmis.d
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #5 |
| 6 yaşına göre iyi .d
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Theo James in olmadığı listeyi dikkate alamıyorum.
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |