![]() |
| | #1 |
| Ülker'in en büyük satış stratejisi. Önce reklamını yapar, ürünün dağıtımını yapmaz. Herkes merak eder. Sorar. Aratır millete.. Nedir bu dubai çikolatası diye. Sonra birden bire bütün marketlere dağıtılır.. Her marketçi 10'ar 20'şer 30'ar koli ister soranı çok diye... Araya fon müziği girer duygusal.. Sonra bir alan bin pişman olur... Bir daha almaz.. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| Hic almadım duymadim hatta
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Gereksiz abartı. | |
| |
| | #4 |
| Eskiden Alaman çikolatasıydı onun adı. Vay be... O bile değişiyor. Hdjsd;d
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #5 |
| Bence de gereksiz abartı.Deli gibi aradı ya millet 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Ülker boykot.
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #7 |
orjinal olanı daha güzel olan çikolata
| |
| | #8 |
| İlk defa şimdi duydum :)
| |
| | #9 |
| Görüntüsü belki bir katırın geride bıraktıklarına benziyor, görüntüye aldanmayın, Dubai çikolatası tadı güzel lakin bku çıktı kuyruklar veya seri üretim viral şeyler sımdı baklavası çıkmış ülkece edep sen ne güzel bir şeysin deyip tüketmek için bir birimizi yiyoruz başka tatlı gelene kadar şimdilik bununlayız
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #10 |
| Z kuşağı akımını bile yaptı 650 tl civarında gerçek Dubai çikolatası ona o parayı vereceğine 10 tl ye Cino yerim | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |