![]() |
| | #1 |
| Evet arkadaşlar benim bu. Hayatıma biri girince kendimi kısıtlanmış hissediyorum, sanki potansiyelimi düşürüyor aklımı sürekli meşgul ediyor gibi. Tek kişilik kaygılarım bir anda iki kişilik oluveriyor ve hayatı iki kişi yaşamak da zor geliyor. Yalnızlığımı özgürlüğümü özlüyorum. Benim için tek kaygı oğlum olmalı artik ^^ 👍 3
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Yanlizlik Allaha mahsustur ... Fakat evet sadakat denen birsey var hayatımızdaki insan öyle yada böyle bir şekilde hayatımızdan giderse ve sadakat ağır basarsa yanlizlik guzeldir... Yanliz degilsin evladın var...Allah bağışlasın... 👍 2
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Yalnızlığınla mutluysan illa biri olsun kaygın olmuyor ve daha mutlu ve daha özgür oluyorsun.. İstediğin her şeyi yapabileceğini ve yapmamanın da bir özgür seçim olduğu bilinciyle daha huzurlu oluyor insan.. Allah uzun ömürler versin sana da evladına da.. 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Benim sevgiliye ihtiyacım yok paraya ihtiyacım var kahrolsun sevgili yaşasın para | |
| |
| | #5 |
| Yalnızlığa alışan biriyseniz o huzuru kimseyle paylasmak istemezsiniz.Hayatiniza biri gelince düzenin bozulacağından korkar , ilişki yaşamaktan kaçınırsınız. 👍 1
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #6 |
| Kraaaaalsınnn Daima single
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #7 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| istemiyorum abi harbiden istemiyorum.
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Evet bu üyeleri yazıyorum.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] baska yokkkkk 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| AGA BE.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |