![]() |
| | #1 |
| inciR forumun en genç üyesi.. Bıcır bıcır, aktif, tutabilene aşk olsun modundaki sevimlimiz o bizim.. Kendine has, sevimli ve bir o kadar da sempatik.. Geldiği andan itibaren kendine güzel bir edinen ve varlığını hep hissettiren küçüğüm benim.. Seni tanımaktan mutluyum.. Seviliyorsun.. e sakın değişme.. Bu pozitif halin hep seninle kalsın çok yakışıyor sana.. 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Teşekkür ederiiim abla bende seni ve hikayelerini tankdigim için mutluyum ♥️♥️ 👍 1
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #3 |
| Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
öncelikle aktifliğine enerjine pozitif ne nazar değmesin, sevimli halleri güzel yorumlarınla hep aramızda ol .. 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile yeni yeni tanistik sevecen cana yakin zengin olsaydi daha iyi anlasacaktik :)))) 👍 1
________________ | |
| |
| | #5 |
| O öyle birisi ki onla iyi anlaşmak iletişim kurmak için hiçbirşey yapmama gerek yok çünkü hiçbşr önyargısı kotu dusunvesi olmayan biri Su an herhangi bir konuda derdimi açsam bana alasıyla rehberlik edebilecek enerjisini aktarabilecek insanlardan biri halden anlıyor yani kırıcı değil samimiyetsiz değil gayet dürüst gorundugu gibi biri oldugunu hissettiriyor bana Seviyorum seni 👍 1
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #6 |
| Şimdi yanıma kahvemi aldığıma göre seni anlatabilirim öncelikle hiç bir zaman ne olursa olsun içindeki çocuğu öldürme olur enerjine ve o içindeki çocuğa hayranım ben seninle konuşurken reel hayatımda yaşadığım sıkıntıları felan ben unutuyorum açıkcası enerjinide her zaman karşındaki insana yansıtan birisin sen iyiki tanıdım seni yüzünden gülücükler eksik olmasın : ) 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |