![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
![]() 💛💛Sizi bilmem ama ben karar verdim Su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya Dalgalanmaya, taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi Yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece İçim rahat, biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese Yaşanmış her şeye Teşekkürler Sizinle Büyüyorum. 💛💛 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 🌹Nice Sağlıklı Mutlu Yaşlara. 👍 8
________________ | |
| |
| | #2 |
| Teşekkür ederimmmmm 👍 1
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #3 |
| Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ailen ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı nice yıllar dilerim 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | ||
| |
| | #5 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her adımında sağlık, mutluluk ve içten gelen bir huzur diliyorum. Bu şarkıyı sana, kalbinin derinliklerine dokunan bir selam olarak gönderiyorum. Hep birlikte daha nice güzel günlere iyi ki doğdun dostum benim ![]() (Burayada bırakayım) 👍 2
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #7 |
| Günlerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cüm müş bugün meğer.. Biriciğim , sesi güzelim, nahif zarif kızım benim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle sevenlerinle nice güzel sağlıklı, musmutlu bir ömrün olsun inşallah..Hep sev , sevil.. İyi ki doğdun birtanem seni seviyorum 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #9 |
| Dogum günün kutlu olsun canimmm , nice mutlu seneler seni bulsun 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #10 | |