![]() |
| Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Belki bir gün Belki hüzünlü bir yağmur çiselerken, Evinin önündeki o ağaç varya, Hani yıllara meydan okumuş, Nice aşklara ve ayrılıklara şahit, İşte o ağacın altındaki köhne bankta, Yanıma gelip oturduğunu, Bir daha hiç bırakmayacakmışçasına, Elimi tuttuğunu, Ve gözlerimin içine bakıp, Hiçbir şey söylemeden, Sevgimi hissedebildiğini hayal ettim. Kendimden geçmiş bir halde gülümserken, Ve sen yanımdan yok olup gittin. 7 yıldır her çarşamba günü, Seni ilk gördüğüm saat bu bankta seni bekliyorum. Sessiz sedasız,sen benden habersiz. Bazen evden çıkıp önümden geçiyorsun, Sırf varlığımdan haberdar olasın diye, Ucuz serseriler gibi sana laf atasım geliyor. Fakat güzelliğin karşısında büyülenmiş, Ruhum engel oluyor yüreğime. Haftaya çarşamba günü Muhakkak aynı yerde olacağım. Belki bir gün… Bir çarşamba… Alıntı. 👍 9
________________ ![]() Konu Brittle tarafından (30 Eylül 2024 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Paylaşımına sağlık canım, yazanın da kalemine..
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Okuyan yüğerine sağlik canim 👍 1
| |
| | #4 |
| Çok güzel şiir, emeğinize yüreğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| belki bir gün hayalleri de gerçekleşir diyelim, yüreğine sağlık.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Harika olmuş. 👍 1
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #7 |
|
| |
| | #8 |
| 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| ... zaman gökyüzü gibidir .... beklemez. PayLasimin icin tskLer ve yüregine sagLik @Zenia 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #10 |
| Sevgimi hissedebildiğini hayal ettim.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |