IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
4Beğeni(ler)
  • 4 Gönderen Zenia

Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2024, 19:03   #1
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Narin'in babası Arif Güran, serbest kaldıktan sonra ilk kez konuştu

Narin'in babası Arif Güran, serbest kaldıktan sonra ilk kez konuştu

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın babası Arif Güran, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez açıklama yaptı. "Türk halkı kızıma sahip çıkmıştır." diyen baba Güran, adaletin yerini bulacağına inandığını söyledi. Fenomenlere de tepki gösteren Arif Güran, "Mezara gelip, kızımın fotoğrafını çekiyorlar, fenomenler nemalanmasınlar." ifadesini kullandı

Narin'in babası Arif Güran, serbest kaldıktan sonra ilk kez konuştu

Güran, bu süreçte devletin elinden gelenin fazlasını yaptığını dile getirerek, "Allah'ın izniyle kim olursa olsun devlet ortaya çıkaracak. Kim yakalanmışsa kim tutuklanmışsa illa ki bu süreç işleyecek, yavaş yavaş devlet bunların hepsini ortaya çıkaracak." ifadelerini kullandı.

Kızının öldürülmesiyle ilgili ilk verdiği ifadesinin de son verdiği ifadesinin de aynı olduğunu belirten Güran, dosya ile ilgili bir şey söylemek istemediğini belirtti.

Baba Güran, şunları kaydetti:

"Devletin savcıları şu an gereken ne ise yapıyor. Benimle herhangi bir şey paylaştıkları yok. Ben de her şeyi sizden duyuyorum. Sizden ricam bu yalan haberlerle, dedikodularla artık kızımın acısını yaşayamıyorum.

KİM BİZDEN NE İSTEDİ?"

Güran, bir gazetecinin yaşadığı duyguları sorması üzerine, "Allah kahru perişan etsin, bir baba ne demek ister? Allah kahretsin. Kim bizden ne istedi? Çekirdek bir aileydik. Lüks bir hayatımız yoktu." ifadelerini kullandı.

"Salim Güran'dan şüpheleniyor musunuz?" sorusunu ise Güran şöyle yanıtladı:

"Devlet kimden şüpheleniyorsa, devlet bugün beni de alabilir onu da alabilir, herkesi de alabilir. Bu soruşturmanın selameti için devlet herkesi alabilir. Bu soruşturma bitene kadar bütün köy de alınabilir, ben de alınabilirim ama netice olarak bu işi devlet çözecek. Ben buna inanıyorum. Devlet kızımın kanını yerde bırakmayacak."
Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 4

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)