![]() |
| |
| | #1 |
| Diyarbakır'da aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu" dedi ![]() İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ın (8) cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" dedi. ![]() ![]() Ayrıntılar gelecek... Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 4 | |
| |
| | #2 |
| Allah ailesine sabır versin.
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Allah yapanın yapanların belasını versin en yakin zamanda
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| Kac gündür haberine bile bakamıyorum, icim parcalandi bebegim benim...
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Ah be. Öldürüp kurda kuşa yem olsun diye dağın başına atmışlar sanırım. Bunu yapana yaşam hakkı verilmeli mi şimdi? Cezaevinde 10-15 yıl rahat yaşayıp sonra çıkacak. O kadar içerde kalacağı bile meçhul. Dilim dilim doğranası. 👍 1
________________ | |
| |
| | #6 |
| Belliydi böyle olacağı.Allah rahmet eylesin 🙏🏻
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #7 |
| Ah kuzumm ölüm haberin hepimizi derinden yaraladi.. Toprağa değil okula gidecektinnn. 😥 SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ..!!! 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| Tüh be çok yazık
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #9 |
| Allah belasını versin bunu yapanında yardım edenlerin de.Artık söyleyecek söz yok…. Allah ramet eylesin.Annesine babasına sabır versin inşallah
| |
| | #10 |
| Küçücük bir umutla bekledim belki ölmemiştir diye günlerce... Ve yine yanılmadım ...Allah sana bunu yapanları bin beter etsin ne diyeyim ki... Adı gibi Narin ve o sıcacık gülen gözleri bu dünyadan mahrum edenin de bu dünyada yaşamaması en büyük dileğim...Nurlar içinde uyu meleğim.. Ruhun şad olsun..
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |