![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
![]() Bu özel günde sana bir sürü mutluluk ve sevgi gönderiyorum. Doğum günün kutlu olsun ve hayatın boyunca hep yanında olmayı diliyorum.Saclarimi beyazlattin Aylin dedigini duyar gibiyim evet saçlarına aklar düştü bir yıl daha hayatından eksildi ama hep neşeli güler yüzlü biri oldun bana karşı..Hayatımdaki bir çok güzellikte aldığım tüm ciddi kararlarda senin imzanın olduğunu asla unutma iyiki hayatımdasın ve iyiki hiç hayatından çıkmama izin vermedin seninle bir çok zorluğu yaşadık ve buna rağmen bizden birsey eksilmedi umuyorum yıllarca hep birlikte oluruz hangi sıfatla olursa olsun sen iyiki...![]() Ve şarkımız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 7
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #2 |
| Dilediğiniz gibi yaşamanız dileğiyle 👍 2
________________ | |
| |
| | #3 |
| İyiki doğmuş ve yolunuz denk düşmüş 👍 2
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #4 |
| InsaLLah dissiz haLi iLe sana : seninLe basim dertte söyLer :)) ah AyLin ah :))) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] nice mutLu ciLgin ve ASK doLu dogum günLeriniz oLsun . ASK iLe kaLin dogum günü kutLu ve mutLu oL(s)un 👍 2
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #5 |
| Dilerim hep birbirinizin hayatında var olursunuz Mutlu yıllar dilerim 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ask, sevgi ,saygı ile nice birlikte yillarıniz olsun.. 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teşekkürler Bayanlar ; İyiki varsiniz (: 👍 4
________________ ''Adımın Arkasına Geç İsmin Duyulsun '' Coded By Kerem - 2008.Dal.Net | |
| |
| | #8 |
| Birlikte nice güzel yillariniz olsun insallah 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Raina m nahifim umarım hep birlikte aşkla geçer ömrünüz.. Kerem doğum gününüz kutlu olsun , nice güzel yaşlara.. 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Mutlu yıllar 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |