![]() |
| | #1 |
![]()
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
| Merhamet ve insanlara guvenmem benim zaafım buda zarar görmeme yol açabiliyor kişileri hep kendim gibi görüyorum...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Unutkanlık, dalgınlık, yorgunluk ve aynı hataların tekrarlanması durumunda kendime ciddi psikolojik baskılar yapıyorum. Bunu paylaştığım insanlar kendime haksızlık ettiğimi söylerler, bu kadarına gerek olmadığını söylerler ama elimde değil. Bu gibi durumlarda kendimden nefret ediyorum. Yorucu ve yıpratıcı bir hale geldi bunlar.
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #4 |
| Bazen çok düşünüyorum. Yanlış kararlar aldığım oluyor. Bu konuda en büyük düşmanımdır diyebilirim.
________________ Üç şeyini bozma; Karakterini, kalbini, vicdanını.. | |
| |
| | #5 |
| Çok kafa yoruyorum bişey değişeceğini bilmiyomuş gibi sabahlara kadar dusunuyorum Herkese guvenme de var biraz Bazı insanlara asırı ofkeden sinir bosalması olur olmaz kisilere patlama da var Ben bile kendime dusmanım millet napsın ya
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |