IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen brooklyn
  • 1 Gönderen brooklyn

Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2024, 15:02   #1
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Teoman: Benim için her yer Arap oldu demek ırkçılıktır

Ünlü şarkıcı Teoman, zaman zaman gündem olan çıkışlarına bir yenisini daha ekledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teoman son olarak verdiği röportajda, Suriyeli göçmenler konusundaki düşüncelerini dile getirdi.

Teoman, kendisine yönetilen "Çevremdeki pek çok insandan İstiklal Caddesi başta olmak üzere Beyoğlu’nun çok Arap kültürüne uygun bir tüketim alanı haline gelmesinden rahatsızlık duyduklarını dinliyorum." ifadelerini duyunca sitem etti.

"NORVEÇLİ SARIŞIN ÇOCUKLARI GÖRSELER HARİKA OLMUŞ DİYECEKLERDİ"

Ünlü şarkıcı, "Norveçli sarışın çocukları görseler 'harika olmuş' diyeceklerdi. Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Teoman, Türkiye'deki Suriyelilerden rahatsız olanların çoğunun İngiltere'ye gitmek istediğini ve bu tutumun çelişkili olduğunu da belirtti.

T24'ten Cansu Çamlıbel'e konuşan Teoman, kendisi için 'Her yer Arap oldu' demenin ırkçılık olduğunu da sözlerine ekledi.

Teoman, Türkiye'de doğan çocukları geri göndermenin ise vicdansızlık olacağını ifade etti.

"SURİYELİLERDEN RAHATSIZ OLANLARIN HEPSİ İNGİLTERE'YE GİTMEK İSTİYOR"

Teoman konuyla ilgili şunları söyledi:

“Orada Norveçli sarışın çocukları görseler harika olmuş diyeceklerdi. Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar. Ben hepsini tanıyorum, tam öyle demeseler bile içlerinden geçeni biliyorum. Benim için “Her yer Arap da oldu” demek ırkçılıktır. Türkiye'ye aşırı göçten tabii ki rahatsızım. Yanlış ve plansız biçimde yapıldı bu işler, hala devam ediyor. Ve bunun çaresi de yok artık. Uzun zaman geçti, o çocuklar artık burada büyüdüler. Onları geri göndermek biraz vicdansızlık olacak. Bir de bu bizdeki Suriyelilerden rahatsız olanların hepsi İngiltere'ye gitmek istiyor, İngiltere'nin Suriyelisi olmak için. Kendine hak gördüğünü başkasına görmüyor.”

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 27 Ağustos 2024, 08:06   #2
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Helal olsun adam gibi konuşan biri çıktı en sonunda .d

Alt 27 Ağustos 2024, 09:25   #3
seeing is believing
brooklyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uyuşturucu ve alkolden beyin tüm fonksiyonlarını yerine getiremiyor tabi.. daha konuyu bile anlamamış çünkü. abicim sen ye, iç, kadınlarla fingirde. bilmediğin konularda konuşma.

👍 1

its the hope, that kills you.

Alt 27 Ağustos 2024, 09:38   #4
clarere audere gaudere
Pure - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başkalarının haklarını gasp eden kisilere karşı hümanist yaklaşamıyorum maalesef.Bunun adı ırkçılık ise ırkçıyım evet.Defolup ülkelerinde ne halt ediyorlarsa edebilirler..

Çok sev, çok yaşa ❤️

Alt 30 Ağustos 2024, 00:56   #5
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
brooklyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uyuşturucu ve alkolden beyin tüm fonksiyonlarını yerine getiremiyor tabi.. daha konuyu bile anlamamış çünkü. abicim sen ye, iç, kadınlarla fingirde. bilmediğin konularda konuşma.
Himm,
Biraz sen konus okuyalim

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 30 Ağustos 2024, 00:58   #6
seeing is believing
brooklyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Himm,
Biraz sen konus okuyalim
başka konularda konuşayım ben, bu konuda çok netim. kısa sürer:)

👍 1

its the hope, that kills you.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)