![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Etrafımdakilerin Gerçek yüzünü tanıdıkça İnsanlığımdan utanır oldum Yapıp ettiklerine şahit oldukça Düşmanları mı arar oldum Ne ezberler bozuldu içimde Ne yüzler kirlendi gözümde Kutsal bildiğim ne yollardan dönüldü Ne vicdansızlar gömüldü şu yüreğime Asla kötülük etmez dediklerim O kadar yanılttı ki beni hayatımda Kimi nereye koyacağımı bilmez oldum Kimin hangi niyetle geldiğini Benden giderken neleri alacağını Artık kestiremez oldum Yanlış bildiğim şeyler önüme geldikçe Doğrularımı sorgular oldum Şu insanların bu doymazlığını gördükçe Şu yalan dünyadan soğur oldum Can ciğer sandıklarım da yok artık İlk ayağım kaydığında çoğunu kaybettim Ne dostum kaldı ne de arkadaşım Hiç bir şeyin kıymeti yokmuş meğer Ne hatır sayıldı ne geri dönüp bakıldı Giden asla dönmek bilmedi Ne çok aldanmışım inanmışım onlara be Oysa ben aslında yapa yalnızmışım Her şey kuru bir kalabalıktan ibaretmiş Gözümde büyüttüğüm o insanları düşündükçe Kendimden soğur oldum Bir de sevdiklerim vardı Yere göğe sığdıramadıklarım Hayatımdan asla çıkarmam dediklerim Bana asla kıymaz kıyamaz sandıklarım var ya En güzel onlar harcadı beni ilk fırsatta gözünü kırpmadan onlar sattı Ne büyüler ne masallar bozuldu Ne yaralar sarıldı kabuk bağladı O kadar içten sevmişim ki bazılarını Aklıma geldikçe kalbimden utanır oldum Ne akrabalarım vardım benim be Hani olur da bir gün düşerim dediğimde Yanımda olur diye ümitlendiklerim vardı Zamanı geldi üç maymun bi güzel oynandı Ne sular geçildi ne aşılmaz dağlar aşıldı Ne zorluklar unutuldu ne de o yokluklar O sessizlik içime düştükçe Aldığım nefesten soğur oldum Ben belki dört dörtlük bir insan Olamadım şu garip dünya da Ama bana reva görülenleri ben Yaşatmadım etrafımdakilere Ben kimseye kıyamadım ama Kimsede beni anlayamadı Boşuna giden o yıllarım aklıma düştükçe Yaşayacağım günlerden soğur oldum Ben Kendimden Soğur Oldum Herşeyi Düşündükçe.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |