IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Sunshine

Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2024, 13:43   #1
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Manisa'da dini nikahlı hamile eşini sokakta öldüresiye dövdü! Saldırgan koca yakalandı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşanan olayda bir kişi dini nikahlı hamile eşini öldüresiye dövdü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası saldırgan koca yakalanarak gözaltına alındı.

Olay 15 Ağustos'ta Paşa Mahallesi, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi'nde meydana geldi. Yılmaz Akman, köye gitmeye ikna edemediği dini nikahlı eşi Sude Naz Atak'ı bir anda sokak ortasında dövmeye başladı.

Akman, yumruk darbeleriyle Atak'ı yere düşündü.

VATANDAŞLAR UZUN SÜRE TEPKİ GÖSTERMEDİ

Yerde de genç kadının başına yumruk atmaya devam eden Akman, hızını alamayıp eline geçirdiği metal fırça sapıyla dövmeye devam etti. İkilinin 3 yaşındaki oğlunun önünde gerçekleşen bu olayı, vatandaşlar uzun süre tepkisiz kalarak izledi.

YAŞLI ADAM SALDIRGANA MÜDAHALE ETTİ

Yaşlı bir adam yaşananlara kayıtsız kalmayarak, Akman'a müdahale etti. Bu sırada çevreden gelen esnaflar da yaşlı adama destek verip, genç kadını kurtarıp Akman'ı dövmeye başladı. Linç edilen Akman'ı polis öfkeli kalabalığın arasından kurtardı.

TUTUKLANDI

Çevredekiler tarafından yaşananlar cep telefonuyla görüntülenirken; Akman, gözaltına alındı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sude Naz Atak ve çocuğunun sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 21 Ağustos 2024, 13:48   #2
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şimdi burda hangi bir detaya üzülelim ?
Vatandaşın tepki vermeyecek kadar gaddar oluşuna mi ? Yoksa tepki verse mağdur olmasına belki de suçlu durumuna düşmesine mı ?
Kadına şiddete mı ? Karnında bebek olan kadına şiddete mı ?
Çocuğun şiddete maruz kalan annesini görmesine mı? Yana yakila etrafına bağırıp yardım dilenmesine mı ?

Videoyu buraya yükleyemedim. Vicdanım yüreğim kaldırmadı. Instagramda direkt karşıma çıkmasa izlemez gecerdim. Hemen gözlerim doluyor çünkü. Buyrun buna sebep nedir? Çocukken yaşadığım travmalar mı ? Benimde yavrumun olması onun boyle şeylere maruz kalmasin düşüncesi mı ? Uzulecek o kadar çok konu var ki ..

Umarım hapislerde çürürsun çıkamazsın!

Alt 21 Ağustos 2024, 13:50   #3
Banlı Üye
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ortdadoğuda sıradan bir gün.

Alt 21 Ağustos 2024, 13:54   #4

Müebbet hapis yemeli. Böyle zalim insanlar oldukça bu ülke zor kalkılır. Toplum yapısına aykırı hareketler, kötü örnek olmaktadır. Ceza-i işlemler hemen başlamalı ,önüne yemek bile konmamalı ,kendisi karşı cinste olsaydı böyle davranacak mıydı. Empati yoksunu böyle kişilerin yeri belli.

👍 1

Üç şeyini bozma; Karakterini, kalbini, vicdanını..

Alt 21 Ağustos 2024, 13:59   #5
Özel Üye
LeoPardeSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yorum bile yapamıyorum ben bunlara

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)