![]() |
| |
| | #1 |
![]()
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
| Değer vermek | |
| |
| | #3 |
| Biriyle değil hepsiyle flört ederken aynı hatayı yapıyorum; her şeyi olduğu gibi anlatıyorum. Her soruya cevap veriyorum. Böyle olmamak gerekiyor.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
Böyle erkekler kapatılsın.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | ||
| |
| | #5 |
| Yanlış anladın canım, tüm flörtlerimde aynı hatayı yapıyorum demek istedim. Aynı anda değil yani.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #6 |
| Koşulsuz güvenmek heralde en büyük hatam. | |
| |
| | #7 |
| Ewli olup bekarim diyenler Lutfen benden uzak dursun
________________ | |
| |
| | #8 |
| Eski sevgilim hata yapmıştı çok ağladı bir şans daha istedi merhamet duygum devreye girdi affettim gene aynı hatayı yaptı o günden beri kadınlardan nefret ediyorum sjsjdjd | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |