![]() |
| yazan uykusuzadam 15 Ağustos 2024, 09:40
bilir misin Müesser karın tokluğuna şiir yazarmış arzuhalciler eskiden aşk arzusu coşanların hallerini yazdıkları için arzuhalci derlermiş kendilerince kendi kendilerine çocuklarının karnı kendi ruhları doysun yetermiş sıraya girermiş kalbi sancıdan dile gelmeyenler onlar anlatırmış hasretliklerini aşk acılarını da bir hattat edasıyla nakşerdermiş arzuhalciler aşkın ebediliğini öyle böyle değil Müesser öyle böyle değil her aşk için ayrı her aşk için özel bütün aşklar için bütün aşklar gibi emsalsiz yazarmış arzuhalciler çünkü o zamanlar her aşk bitimsizmiş Müesser her aşk bitimsizmiş mutmainmiş insanlar o zamanlar inanırmış herkes aşka gel zaman git zaman ölümsüz aşklar ölüp defnedilince insanlığın sandukasına aşk şiiri para etmez olmuş neticede hangi dağ kim karşı durabilmiş ki aşka aşık olanın kendisinden başka sonra ne yapsınlar iş yok aş yok şiir gibi yazıp asmışlar arzusuz hallerini mahkeme kapılarına arzuhalciler aşksız halleri arz eder olmuşlar zamanla kimi kin ve nefret doluların katibi olmuşlar kimi kimi de kimi kimsesi olmayanın sesi insanlıktan uzak haller bunlar canım içi uzak dur sen bu şerri şeylerden uzak dur ne olur şiirin bedeli mi olur allasen deme Müesser şiirin bedeli mi olur deme bal gibi de oluyor işte şiir gibi yaşattığın bu aşkı kaybedince öğrendim sen nelere bedelmişsin meğer ``` Uğur / Erkan Cem Arslan uykusuz, kalemsiz ve denizsiz ```` Kendisini tanımaktan onur duyduğum, duruşu ve aydınlığıyla yürüdüğüm yolda ışık olan irfan sahibi değerli öğretmen Müfit Erdoğan ağabeyimin, emekliliği sonrasında ailesi için arzuhalcilik yapan babası Davut Erdoğan'a ithafen... Saygı ve rahmetle... ``` ... 👍 6 |
| Görüntüleme 462
Yorumlar 16
|
| | #2 |
| Emeğine sağlık, olumsuz aşk varmidir ki? 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Aşk olumsuz değil zaten, bizler beceremiyoruz o işi... Teşekkür ederim. Esenlikler dilerim. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Saygı ve rahmetle çok doğru kelimeler yüreğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Talih deryasında şansım sınadım Tam doldurdum derken ağı kaçırdım Hayat boyu bir çok işi denedim Azı yakaladım çoğu kaçırdım Bilmeden atıldım sevda zengine Hiç birşey olmadı dengi dengine Felek ile çıktık dövüş rengine Solu kollar iken sağı kaçırdım Gazzaloğlu meyil vermedim ama Hayal fotoğrafı yansımaz cama Bende karacaoğlan olurdum ama Aşık olunacak çağı kaçırdım 👍 1
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #6 |
| Kalemine ve yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #7 |
| Kalemine sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| Kalemine yüreğine sağlık 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Kaleminize sağlık 👍 1
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Yine geçmişe güzel bir yolculuk olmuş @uslanmazadam.. Şiirlerinizi okurken çocukluğumun o güzel tertemiz sokaklarında dolaşıyorum her defasında.. Kaleminize yüreğinize sağlık... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |