IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Extra IRC IRC dünyası adına; polemik, sunum ve makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
4Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen anlatilmaz
  • 1 Gönderen fredyy
  • 2 Gönderen Reyhan

Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2024, 16:00   #1
Standart Yalan soyleyen sunucu adminleri

Arkadaslar adim sedat hakkimda paylasim yapan sunucu adminleri aslini aratmayan cumleler kurarak beni akillarinca karalamaya calisiyorlar benim hic bir sunucu uzerinde yetkim ortakligim vs soz konusu deil bahse konu olan sitede ben user olarak takilirdim fakat orda sohbet genelinde yasanan tatsiz bi hadise ile.matrax isimli sahisla tartistik kendisi operhelpe bemi alip benim ölmüs anneme kufur ettirdi buda yetmedi kanal genelinde arkadas cevresini cagirsrak ayni sekilde kufurler ettirdi ornek bi konusmalarini paylasmak isterim
== Şımışka`Away -> Şımışka
<%Erroneous> MatraX
<%Erroneous> Nerede bu lamercik
<%MatraX> Erroneous
<%MatraX> bilmiyom
<%Erroneous> Allah allaj
<%Erroneous> Gelir birazdan bu konusmadan hemen 1 dk sonra benim aileme kufurler edildi ve ben siteden hem kufur yedim hemde atildim akabinde bende kendilerine kufur ettim etmedim demem ama bu reklam olayini gercekletiren matrax nickli sahsin bana kufur ettirdigi arkadaslari bunun akabinde beni skype ekleyen errounos nickli sahis grup konusmasina yine kufurler ederek beni tehdit etmis ve beni bulundugum adresten aldircagini beyan etmistir adreste bekliyoruz kendilerini skype de benimle seste konusmaya cesareti olmayan bu komutlarla kendini dokunulmaz sanan sahislar yalan dolanla bi yere varamaz ben kufur ettim dogrudur ama reklam isi tamamen kendi duzenekleri konunun butun sunucu sahiplerin takdirine biraktim reklam isi bi sitede barinmak isteyen adminlik icin sunucu sunucu gezen matrax sahsnin isidir bizim reklama ihtiyacimiz yok

Alt 11 Ağustos 2024, 16:37   #2

Geçmiş olsun kardeşim gerçek lamer bunlara nefes aldırmaz öyle küfür de etmez webleri mobil girişleri kapatır güvenlik açığını bilir yıllardır sohbet netdeyim hiç böyle bir şey duymadım hep bunların başına geliyor nedense)) üzülme kardeşim herkes ettiğini bir gün bulur. Tekrar geçmiş olsun.

👍 1

Alt 11 Ağustos 2024, 16:48   #3

Lamer in kelime anlamini bilmezler ama agizlarinda hep bi lamer kelimesi bildikleri 3 sey var zline shun web ban ha birde yalan yanlis bilgilerle insanlari karalama erkek olsalar skyp e de seste aradim cvp verirdiler hakli olan seste konusur tehdit vs etmez kuru tehditlerede karnimiz tok bizim

Alt 11 Ağustos 2024, 18:03   #4
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Genelde hep üst yetkililerle sevgili oluyodum root admin veya sunucu sahibi çoğunun beyin hücreleri bitmiş dördüncü evreye geçmişler siz siz olun üst yetkililerle sevgili olmayın konuyla alakâsı yok ama söyleyeyim dedim

👍 1

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 11 Ağustos 2024, 18:44   #5
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
fredyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genelde hep üst yetkililerle sevgili oluyodum root admin veya sunucu sahibi çoğunun beyin hücreleri bitmiş dördüncü evreye geçmişler siz siz olun üst yetkililerle sevgili olmayın konuyla alakâsı yok ama söyleyeyim dedim
Ee niye sevgili oluyodun o zaman

👍 2

vâki olanda hayr vardir. .

Alt 11 Ağustos 2024, 18:51   #6
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ee niye sevgili oluyodun o zaman
Belki bir tane öyle denk gelmiştir diye sonra iki sonra üç derken en sonunda anladım manyak olduklarını artık sevgili olmuyorum onlarla sjsjdjdhd

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 12 Ağustos 2024, 16:28   #7

Valla reiss log olmalı elinde;d
Ekran görüntüleri olmalı, böle herkes herkesi karalar
Kime inanacagimizi sasirdik

Gönül nasıl derin bir kederde...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)