IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
7Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen PurpLe
  • 1 Gönderen Kardelen
  • 1 Gönderen TheMountain
  • 1 Gönderen BuKLe
  • 2 Gönderen LeoPardeSs
  • 1 Gönderen eLfida

Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2024, 12:38   #1
Standart Hande Yener, "Çıplaklardan rahatsızız" diyen kişiye patladı: İran'a git, orada yaşa

Türk pop müziği dünyasının sevilen isimlerinden olan Hande Yener, sosyal medya hesabından "Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir" diyen kişiye verdiği yanıtla gündem oldu.

Hande Yener, "Çıplaklardan rahatsızız" diyen kişiye patladı: İran'a git, orada yaşa

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Hande Yener, kadınların çıplaklığından rahatsız olan bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

"KADINLARDAN DEĞİL, ÇIPLAKLARDAN RAHATSIZIZ"

Bir sosyal medya kullanıcısı X hesabından yaptığı paylaşımda "Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temek akli melekeler yeterlidir" ifadelerine yer verdi.

Hande Yener, "Çıplaklardan rahatsızız" diyen kişiye patladı: İran'a git, orada yaşa

"İRAN'A GİT, ORADA YAŞA"

Bu yoruma yanıt veren ünlü şarkıcı ise "Allah Allah! İran'a git, orada yaşa! Biz ne sapıklara katlanıyoruz orada burada her yerde! Gözü pis bakan birine ne giysen nafile! Önce kendini yönetmeyi öğreneceksin, bu hayatta başkalarının ne yaptığı sizi aşar! Pedofili var ülkede hala açık giyiniyor diyorsun! Sapkınlık ve suç bizde demiyorsun da kıyafet diyorsun! Kendini ve ar damarını unutmadan yaşarsan hiçbir sorun olmaz! Bak biz kadınlar sapkınların, katillerin ortada gezdiğini biliyoruz ve ceza da almıyorlar üstelik! Bekliyoruz hala adaleti" diyerek tepkisini dile getirdi.

İşte Hande Yener'in o cevabı;

KAYNAK:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Alt 11 Ağustos 2024, 13:27   #2

Doğru demiş te yalnız yakında zaten İran gibi olacağız zahmet Edipte gitmesin.

👍 1

Alt 11 Ağustos 2024, 13:28   #3
Özel Üye
TheMountain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adam haklı bu arada. Bazen denk geliyorum neredeyse çırılçıplak ortalıkta dolaşıyorlar. Ne edep, ne haya hiçbir şey yok. Erkekler için de geçerli. Daracık pantolon giyip erkeğim diye dolanıyorlar.
Bu yaşadığımız dönem dünya tarihinin en rezil dönemi bence. Nereden bakarsanız bakın öyle.
Ne kadınlar kadın gibi davranıyor ne de erkekler erkek gibi.
Tüm bunların arasında cinsiyetine uygun hal ve davranışlar içerisinde bulunan herkese selam olsun 👋

👍 1

Alt 11 Ağustos 2024, 14:09   #4

Konu zaten açık kapalı tartışması değil ki vermiş olduğu cevap sadece cevap vermek için olmuş açıklık ayrı (çıplaklık ayrı) çıplaklık durumu bana da hoş ve estetik gelmiyor

👍 1

Alt 11 Ağustos 2024, 14:12   #5
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben istediğimi giyerim siz begenirsiniz begenmezsiniz beni ilgilendirmez

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 11 Ağustos 2024, 14:17   #6

Bir mümin veya erkek veya kadın kendi kafasına göre takılamaz yaşayamazsın ben kural tanımam yasak tanımam özgürlükten başka bir şey bilmem istediğim gibi yaşarım düşüp kalkarım dediğinde bedelini ödersin. İlahi Adalet tecelli eder hesabını sorar. Başına bir bela geldiği zaman o zaman da ağlamayacaksın sızlamayacaksın.

Alt 17 Ağustos 2024, 19:29   #7
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tam da kadınına söylemiş sevgilisi kendi çocuğundan küçük utanacak surat kalmış mı ki onda

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 17 Ağustos 2024, 19:32   #8

Hande Yeneri destekliyorum. Resimlerini bana atacaksa mailime atabilir. Onlar modernlikten anlamiyor bosver sen onlari sjsjs

Alt 17 Ağustos 2024, 19:37   #9
Özel Üye
LeoPardeSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kapalı biri değilim ben.
Ama söyleyeceğim tek cümlem var.
Kadının en büyük takısı duruş ve uslu budur

👍 2

Alt 17 Ağustos 2024, 22:57   #10
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kapalı biri olarak açıklara karşı değilim asla. Kaldı ki burda açık dememiş ciplaklardan demis. Bence edep haya olmalı biraz her iki cinsiyet içinde.

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)