![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net Kullanıcıları IR-Haftanın Konuğu 227.Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz.. Haftanın konuğunu rencide edici rahatsız edici, özel hayatını fazla sorgulayan veya aşağılayan soruların sorulması KESİNLİKLE yasaktır. Önceden sorulmuş soruları sormamaya ve soru limit sayısının en fazla 10 adet olmasına özen gösteriniz. Haftanın konuğu istemediği sorulara cevap vermek zorunda değildir. Konumuz 18-08-2024 tarihine kadar açık kalacaktır.. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] HerŞeyi Sana Yazdım, HerŞeye Seni Yazdım... | ||
| |
| | #4 |
| Desene bir parLiyor :))Seni tanimayanLar icin demicegim senden bir ricada buLunacagim : Seni nasiL tanimamizi isterdin _?_ Yani söyLe özetLeyim. ELbette seni bi cogumuz taniyordur ve herkes hakkinda bir profiL cizmistir. Gururum nasiL bir iz birakmak isterdi insanLarda Seni nasiL tanimaLamamizi isterdin hangi keLimeLer asiL SENSIN (biLmem sorumu diLegimi anLata biLdimmi yoksa daha cok biLmecemi oLdu sana :)) ) Gururum herkese ayni sekiLdemi davranir _?_ Gururum secicimidir yoksa ahhhh kafama göre herkesLe konusup tanisirmiyim der Gururum seninLe reportaj yapiLsa en degisik bir reportaj senin icin ne oLurdu bir insani taniyip`ta soru sormak zormus ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine sagLik ![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikLer
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #5 |
| @aL-yazmaLi öncelikle teşekkür ederim sana ve her yazdığını çok iyi anladım ve sorularına cevap vereyim. Seni nasiL tanimamizi isterdin _?_ Olduğum gibi tanınmak isterim duymak yada dedikodu ile değil ( yani senin beni tanıdığın gibi ). Gururum nasiL bir iz birakmak isterdi insanLarda? Herhangi bir iz bırakmama gerek yok sevdiklerimiz bilsin yeter. Gururum herkese ayni sekiLdemi davranir _?_ Hayır, herkesin yeride değeride farklıdır bende ona göre davranrım. Gururum secicimidir yoksa ahhhh kafama göre herkesLe konusup tanisirmiyim der? Bu forumda beni iyi bilen 3 kişi var biri zaten sensin, sanırım sorunun cevabı buydu. Gururum seninLe reportaj yapiLsa en degisik bir reportaj senin icin ne oLurdu Bunu bende bilmiyorum inan hiç düşünmedim. bir insani taniyip`ta soru sormak zormus ya Çok haklısın :) Umarım dilediğin cevaplar olmuştur iyiki varsın teşekkürler. 👍 1
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] HerŞeyi Sana Yazdım, HerŞeye Seni Yazdım... | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
cevapLarin icin kooocaman tsk ederim , oLdu oLdu hemde cok iyi oLdu 🙃 Rabbim aciL sifaLar diLerim - kendimize ve sevdikLerimize iyi bakaLim 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | ||
| |
| | #7 |
| Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Haftanın konuğu olarak gündeme en yakın soruyu size sormak istiyorum Malum geçen hafta Instagram kapandı gündemden hiç düşmedi insanlar çok etkilenip kimi düğünü kimi yurtdışı planlarını kimi tatillerini iptal etti bunun yanı sıra ekmek parasını oradan kazanan çok büyük bir kitle var yalnız bir o kadar da gelecekte yeni nesile zarar verecek ortama elverişli sosyal medya platformlaridan biri. Instagram kullanıyor musunuz? Kapanınca bir eksiklik hissettiniz mi? Bu konuda şu olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz? Ve bundan sonrası için sosyal medya ile düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim 😊
________________ | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Instagram şuan açık, oradan ekmeğini kazananlar adına önemli bir konu. Instagram kullanıyor musunuz? Kullanıyorum evet. Kapanınca bir eksiklik hissettiniz mi? Hayır. Bu konuda şu olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz? Evet komik durumlar yaşandı tatil erteleyenler ve düğün dernek erteleme gibi konular geldi kulağıma evet bunlar doğru ise hem komik hemde üzücü. teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] HerŞeyi Sana Yazdım, HerŞeye Seni Yazdım... | ||
| |
| | #9 |
| Teşekkürler arkadaşlar.
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] HerŞeyi Sana Yazdım, HerŞeye Seni Yazdım... | |
| |
| | #10 |
| Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |