![]() |
| | #1 |
| gözlerin gözlerin güneşin intihar sebebidir sevgili ay'ın güne insaf ay'ın şavka merhamet yakarışı gözlerin bir çift huzur iştiraki gözlerin bir çift meryem ana bakirliğidir yetim aşk doğuran sancılı ~~°~~ gözlerin gözlerin gâh kelebek kozası gâh dört yaprak yonca gâh acemaşiran ağıt gâh kerbela çıkmazıdır kaybolmaya istikamet makûs talihle kavgaya namlu med-cezir yasasıdır gözlerin ~~°~~ gözlerin gözlerin guruba bakışı haram kılan kutsal gözlerin henüz varılmamış fersah fersah yekpare bulut henüz keşfedilmemiş henüz yüzülmemiş gözyaşı ırmağıdır gözlerin ben gibi acemi aşıkları hapseden soluksuz dipsiz sensiz maziye mihnet senli günlere minnet var olmaya şahit yarına umuttur gözlerin ~~°~~ gözlerin gözlerin sen gibi nazenin rüzgâra teslimiyet yokluğuna nefret birikintisidir dokunmaya can attığınla kör ebe oynarken bile isteye kırık kalper mezarlığına defnedilmek kabul görmeyecek dualardan medet umup dost meclisinden kovulmayı göze almaktır kalu beladan bu yana zamana kafa tutmak hayat boyu elestü bi rabbiküm'e ters düşerken seni verdi diye şükretme sebebidir allah'a gözlerin ~~°~~ gözlerin senden başkasına körlüğün müsebbibi senden başkasına rıza göstermeme cengi senden başkasını türab zerresi sayıp sonunda cehennemin varlığını bile bile şirk koşmaktır gözlerini ufka içimdeki çöllere düşme hevesi kays'ın yolunu yol leyla'nın kahrını kahır bilme seni bulamamak adına suizana kapılma sebebidir gözlerin ~~°~~ allah affetsin ki sana bakmak sana ibadet için teyemmüm vesilesi aynül hayatla restleşme geceyi fecr-i sadıka emanet edip levh-i mahfûza isyana teşebbüstür sevgili çünkü çünkü bu aşkı başlatan o derunî gözlerin bir ağıdı kabulleniş bir çıldırışa yardım ve yataklık sana varan yollara düşme telaşı sana varan yollara ram olma merasimidir ~~°~ hele ki o yüzün hele ki gözlerine biçilmiş kaftan o yüzün destursuz anılar istirahatgahı bir çift serçe kuşu yuvasıdır yüzün direnmeye mutabakat metni kiraz ağaçlarının bereket tanrıçası ürkek ceylanların amozonudur ~~°~ bense hayata senin gözlerinden bakıp avuçlarını gözyaşınla paklayan biatkâr sustuğunda sırra kadem basan meçhul yangınından arda kalan kalp külü ..... 👍 3 | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |