IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2024, 12:22   #1
Standart İzmir'de ev sahibi dehşet saçtı! Evi basılan kiracı korku dolu anlar yaşadı: 'Kapıyı açsam cenazem çıkacaktı'

İzmir'de ev sahibi dehşet saçtı. Çıkarmak istediği kiracısının evini basan ev sahibi, kiracı Arzu Akbulut'a korku dolu anlar yaşattı. Akbulut, 'Kapıyı açsam cenazem çıkacaktı, hala korkuyorum' açıklamasında bulundu.

İzmir'de ev sahibi dehşet saçtı! Evi basılan kiracı korku dolu anlar yaşadı: 'Kapıyı açsam cenazem çıkacaktı'

İzmir'de ev sahibinin kiracısıyla tartışması korkuttu. 5 bin TL'ye oturan kiracısına 15 bin TL ödemesini isteyince kiracı kabul etmedi. Ev sahibi çıkarmak istediği kiracısının evini basarak dehşet saçtı.

İzmir'de ev sahibi dehşet saçtı! Evi basılan kiracı korku dolu anlar yaşadı: 'Kapıyı açsam cenazem çıkacaktı'

KAMERALARA YANSIDI

Karabağlar ilçesindeki bir apartmanda ev sahibinin oğlu Abdülhamit B. (24), çıkmaya zorladığı kiracısının kapısına dayanarak dehşeti yaşatmıştı.

Dakikalarca kapıyı tekmeleyip yumruklayan sinirli ev sahibi Abdülhamit B. (24)'nin evi basma anı ve "3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın" dediği anlar ise kameralara yansımıştı.

Evi basılan kiracı: "Kapıyı açsam cenazem çıkacaktı

"KAPIYI AÇSAM CENAZEM ÇIKACAKTI, HALA KORKUYORUM"

Kiracı Arzu Akbulut (52) ise hala olayın şokunu yaşıyor. "Kapıyı açsaydım bu evden cenazem çıkacaktı" diyen Akbulut, ev sahibi ile annesinin 35-40 dakika boyunca kapıyı zorladığını söyledi. Kendisini eve kilitlediğini belirterek çok korktuğunu ifade eden Akbulut, çaresizce gitmesini bekledikten sonra şikayetçi olduğunu anlattı
.

"EŞYALARIMI TOPLADIM, EV ARIYORUM; AMA BULAMADIM"

Evdeki eşyalarını toplayan; fakat ev bulamadığı için çıkamayan Arzu Akbulut, "12 yıllık kiracıyım ben burada. 12 yıl önceki ev sahibim farklıydı, 3 yıl önce ev satıldı. Herhangi bir aramızda anlaşmazlık yoktu. Eylül ayında evleneceği için ev sahibimin oğlu evden çıkmamı istediler. Ev bulunca çıkacağımı söyledim. Ben keseme göre bakmak zorundayım; çünkü askeri ücretle çalışan bir insanım. 20-25 bin kira verecek halim yok. Şu an çevrede o şekilde; ama baktım, bulamadım. Bana sürekli mesaj atıyorlar, buldukları evleri atıyorlar. Ben çıkacağım, çıkmayacağım değil. İki aydır benim evim toplu halde. Ben sehpanın üzerinde yiyorum, içiyorum, topluyorum" dedi.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 31 Temmuz 2024, 12:29   #2

Karabağlarda bu gibi şeyler yaşanır normal keşke Suriyelilerle yapsak bunları

<b><font color=red>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. <a href=Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" />

Alt 31 Temmuz 2024, 12:29   #3
mIRC Scripting Coder
Eternity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yazıklar olsun gerçekten şehir eşkiyası gibi ev basılmaz sen anlatırsın durumunu o anlatır durumunu orta yol bulunur kadın çıkmayacağım dememiş ki sana bu nasıl insanlık nerede unuttunuz vicdanınızı

"Bir insana *COBOL* Dilini Öğretmek Onun Aklını Sakatlar Bu Yüzden Bu Dilin Öğretilmesi Çok Ciddi Bir Suç Olarak Kabul Edilmeli Ve Engellenmelidir."

#mIRCDestek
#mIRCHelp
#JavaScript
#01.01.2005 - 01.02.2005

Coder By Eternity

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)