![]() |
| | #1 |
| Türkiye,de artan bilgisizliğin ve eğitimsizliğin sebepleri nedir ? | |
| |
| | #2 |
| Kendilerini müneccim sanmaları?
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #3 |
| Eğitimin bir önemi yok benim kardeşim 4 yıl üniversite 1 yılda hazırlık okudu şuan Harita Kadastro mühendesi ben orta 2 den terkim ama kardeşimden çok daha fazla para kazanıyorum bilmem anlatabildim mi .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #4 |
| Zorlanan egitim sistemi okumak istemeyen okumamali
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Eğitim sistemimin günümüzde şartlara uyumsuzluğu
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #6 |
| İslam inancı. 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #7 |
| Canım çünkü BURASI TÜRKİYE yok kanada sistemi yok fransız sistemi getireceğiz diye her ay öğretmenleri toplarlar Daha öğretmen alışmadan sistem yine değişir Zaten bakanlar da hayatında ogretmenlik yapmamıs bir insan nasıl mufreday hazırlasın Ziya selcuk yine bi donem yapmıs icli dıslıydı bu konularla Adımız tarihe geçecek dşye her gelen uyduruyo biseyler Kanada mı bura knk kanadanın sistemine bu ulkenin imkanları kaynakları durumu yetebilir mi
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |