IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2024, 13:00   #1
Standart Filistinli turist Yüksekova doğasına hayran kaldı.

Filistinli turist Marva Dkaidek Yüksekova’nın Cilo-Sat göllerine hayran kaldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Milli Park" ilan edilen Yüksekova'da bulunan İki yaka Dağları'ndaki 3 bin 400 rakımlı Cilo Dağları'ndaki Sat Buzul Gölleri turistlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.


Filistinli turist Yüksekova doğasına hayran kaldı.

Filistin’den Türkiye’ye gezmek için gelen dağcı Marva Dkaidek (35), Hakkari bölgesinde tur rehberliği yapan İslam Gürdal’ın misafiri oldu.
Filistinli turist Yüksekova doğasına hayran kaldı.

Dkaidek ilçeye 3 bin 400 rakımlı Cilo Dağları'ndaki Sat Buzul Göllerini görmek için geldi.

Daha öncede birçok dağa tırmanan dağcı Dkaidek Sat buzul göllerine hayran kaldığını belirtti.

Filistinli turist Yüksekova doğasına hayran kaldı.

Rehber İslam Gürdal öncülüğünde Sat Göllerini gezen Dkaidek, duygularını şu sözlerle aktardı: “Burada olmaktan çok mutluyum. Filistin ve buranın kültürü benzer kültürler. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Buraya daha öncede geldim. İlk geldiğimde Reşko Dağına tırmandım. Geldiğimde kış olduğu için çok yeri gezme fırsatım olmamıştı. Bu yüzden buraya bir daha geldim ve birçok yer gezmeyi planlıyorum” dedi.

Filistinli turist Yüksekova doğasına hayran kaldı.

Dkaidek ayrıca ilçe halkının misafirperverliği karşında bir ilki yaşadığını belirterek çok mutlu olduğunu aktardı.

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BÖLGEYİ TANITACAĞIZ.”

Her hafta ilçeye gelen turistlere bölgeyi tanıtan Rehber İslam Gürdal, “ Marva ile bir arkadaş sayesinde bir araya geldik. Bugün Sat göllerine bir gezi düzenledik. Burayı çok beğendi. Bunun yanı sıra özellikle Yüksekova insanının çok iyi olduğunu söylüyor. Elimizden geldiğince bölgeyi tanıtacağız. Bize gelen her turisti gezdirecek, memleketimizin güzelliklerini tanıtacağız” ifadelerini kullandı.

Filistinli turist Yüksekova doğasına hayran kaldı.
Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Filistinli turist Yüksekova doğasına hayran kaldı.
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:41.