![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
|
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| 7 senelik Kalbim net görev sürecimi dün itibariyle bazı kendini bilmez şahsiyetsizler yüzünden bitirdim 7 yıllık bir emeki hiçe Sayan İclal denilen sözde genel sorumlu hiç bir şeyden anlamayan değersiz kılan herşeyi emeklere saygısızlık yapan bayan da buna çanak tuttu her neyse artık bizim için kalbim net bitmiştir. Herkesin hakkında hayırlısı olması dileğiyle hakkım bir kişi hariç herkese helal olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile bir problemim yoktur üstüne alınması gereken bir durum yoktur herkesin bir çıkar menfaati var sonuçta hayırlısı olsun tekrardan 🙋♂ 👍 12
________________ UYUŞTURUCU SATAN GİTSİN ANASINI SATSIN! | |
| |
| | #2 |
| Çok geçmiş olsun 1 kişi gelir ve tüm emekler çöp olur yazık, aynı şeyi bende yaşadım...Evin gibi gördüğün bir yeri bir baskasi yüzünden bırakmak zor oluyor canın sagolsun... 👍 5
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ UYUŞTURUCU SATAN GİTSİN ANASINI SATSIN! | ||
| |
| | #4 |
| 👍 2
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Hayırlısı olsun senin için.. 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Herkes işi görülene kadar kardeşim ;) hakkında hayırlısı olsun.. 👍 4
________________ Uyusak rüya'lar kandırıyor, Uyansak insan'lar | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
kanka sky bi bak. 👍 3
________________ UYUŞTURUCU SATAN GİTSİN ANASINI SATSIN! | ||
| |
| | #8 |
| Aslında tek üzüldüğüm emekler falan hadi boşa gitti de anlayaman onlinesi olmayan itibar görüyor ya ayarı kaçıran o :)) 26 senedir IRCD yim şu sales işi her zaman demişimdir sales işi bozdu :)) 👍 7
________________ UYUŞTURUCU SATAN GİTSİN ANASINI SATSIN! | |
| |
| | #9 |
| O yüzden no yetki no stres ) 👍 4
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| İnanır mısın hiç şaşırmadım. Emek nedir bilmez işe yaramayan bi halttan anlamayan insanlar sunucu başlarında kıymet biliniyor. Emek verenlerin zerre kıymeti bilinmiyor. Hakkında hayırlısı olsun. 👍 4 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |