![]() |
| | #1 |
| Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni, Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez. Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini, Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Değil mi ki ayaklar altında insan onuru, O kız oğlan kız erdem dağlara kaldırılmış, Ezilmiş, hor görülmüş el emeği, göz nuru, Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş, Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın, Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene, Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın, Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemene, Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama, Seni yalnız komak var, o koyuyor adama 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Paylaşım için teşekkürler 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Kalemine yüreğine sağlık, günümüz dünyası daha güzel yorumlanamazdı sanırım.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
💐🤍William Shakespeare yüzyıllar öncesinden günümüzü özetlemiş 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Kalemine ve yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #7 |
| Emeğine sağlık yazan gönlüne dert girmesin. 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
teşekkür ederim 🌸 👍 1 | |