![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] B] Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net [/B]Kullanıcıları IR-Haftanın Konuğu 224.Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz.. Haftanın konuğunu rencide edici rahatsız edici, özel hayatını fazla sorgulayan veya aşağılayan soruların sorulması KESİNLİKLE yasaktır. Önceden sorulmuş soruları sormamaya ve soru limit sayısının en fazla 10 adet olmasına özen gösteriniz. Haftanın konuğu istemediği sorulara cevap vermek zorunda değildir. Konumuz 28-07-2024 tarihine kadar açık kalacaktır.. 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| Tebrikler. 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| Teşekkür ederim arkadaşlar. | |
| |
| | #5 |
| Tebrik ederim.. 👍 1
________________ İnsanı farklı yapan affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir. | |
| |
| | #6 |
| Purity teşekkür ederim sağ olun | |
| |
| | #7 |
| Tebrikler, başarılar diliyorum. | |
| |
| | #8 |
| Oooo tebrikler reis
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| İcree ve yıldız tşk ederim)) 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Simdikkk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, ilk ben sorayim ![]() Seni genelde sunucuların reklamını yaparken görüyorum shs şu açıldı bu açılmak üzere diye ![]() Sunucuda kiler neden teşvik etmiyor foruma, neden sennn aciyorsn nedennnnnnn Sen açınca benim gidesim gelmiyor o sunuculara
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |