![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| ~~~Sunucu Yönetimi~~~ - - - - - -~~~~Sunucu Sahibi DarkKnight - - - - - -~~~~Root Admin NiLay -~~~~Sohbet KanaLSorumLusu BeLiZ - - - - -~~~~Sistem SorumLusu AyyiLDiZ - - - - - -~~~~Sunucu Ustyonetim Rumeysa - - - - - -~~~~Teknik Admin YaGMuR ~~~~Networg Admin KaraKıZ - - - - - -~~~~Services Admin Gülbince - - - - -~~~~Co Admin SuLTaN - - - - -~~~~İrcop Admin aLeyna - - - - -~~~~GuvenLik SorumLusu G-Bot ~~~~Radyo SorumLusu BeLiZ - - - - - -~~~~Nick SorumLusu BeLiZ - - - - -~~~~Oyun KanaL SorumLusu LeyLi - - - - -~~~~Sunucu Web SorumLusu Esra -~~~~Help SorumLusu SuLTaN ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - - ~~~~Web/Seo Sorumlusu : Esra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ Sohbet Mirc Linkimiz : https//:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - ~~~~ Sohbet Mirc Linkimiz : https//:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ~~~~ Sohbet Linki: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - - ~~~~ Radyo Linki: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TakiLdiqiniz orTam sanaL ama DostLukLarimiz qerçek.. - - - ~~~~[[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - - - - ~~~~[[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - - - ~~~~[[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 5
________________ KuLiSiNi BiLDiĞiM iNSaNLaRiN, SaHNeLeRi iLe iLGiLeNMiYoRuM... | |
| |
| | #2 |
| Emeğinize sağlık başarılar dilerim. 👍 3
________________ | |
| |
| | #3 |
| 👍 3
________________ KuLiSiNi BiLDiĞiM iNSaNLaRiN, SaHNeLeRi iLe iLGiLeNMiYoRuM... | |
| |
| | #4 |
| Başarılar dilerim 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| 👍 1
| |
| | #6 |
| Kadınlardan oluşan güzel bir kadro basarilar 👍 2
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| Başarılar... 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Başarılar 👍 2
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| basariLar 👍 2
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #10 |
| Kadınlardan oluşan güzel bir kadro basarilar erkekleride alda bari ayrımcılık yapma yaslı kurt :) 👍 3 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |