![]() |
| |
| | #1 |
| Tek cümle ile anlatir misiniz?
________________ Bir Tabut Düşün..İçinde Ben,,İçimde Sen..! | |
| |
| | #2 |
| Pek çok azı.....
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| %3 kadar..
________________ "Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur." | |
| |
| | #4 |
| Çok azı. Bu yüzden kimseyle özelde sohbet etmeyi sevmiyorum. Yalanı anlamak, karşı tarafın boş teneke olduğunun farkına varmak üzücü oluyor. Sohbetimi muhabbetimi genelde yapıyorum. 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #5 |
| Katiliyorum
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Çok fazla değil ama sayısından çok niteliği önemli..
________________ İnsanı farklı yapan affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir. | |
| |
| | #7 |
| Kimseye gùvenmem
________________ | |
| |
| | #8 |
| fazla ciddiye almayın
________________ | |
| |
| | #9 |
| Bazilari bot gibi ahahhah :)))
________________ | |
| |
| | #10 |
| kendi sunucumda oldu zamanında bir çok yerde de görev aldım ama ne özelde ne genelde fazla konuşmadım yardım kanallarına gelenler olursa yardımcı oluyordum IRCd kimse kendini anlatmaz olmak isteyip olamadığı kişiyi kendisiymiş gibi anlatır kadın erkek fark etmez bu iki taraf içinde geçerlidir. 👍 1
________________ "Bir insana *COBOL* Dilini Öğretmek Onun Aklını Sakatlar Bu Yüzden Bu Dilin Öğretilmesi Çok Ciddi Bir Suç Olarak Kabul Edilmeli Ve Engellenmelidir." #mIRCDestek #mIRCHelp #JavaScript #01.01.2005 - 01.02.2005 Coder By Eternity | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |