![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net Kullanıcıları IR-Haftanın Konuğu 223.Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz.. Haftanın konuğunu rencide edici rahatsız edici, özel hayatını fazla sorgulayan veya aşağılayan soruların sorulması KESİNLİKLE yasaktır. Önceden sorulmuş soruları sormamaya ve soru limit sayısının en fazla 10 adet olmasına özen gösteriniz. Haftanın konuğu istemediği sorulara cevap vermek zorunda değildir. Konumuz 21-07-2024 tarihine kadar açık kalacaktır.. 👍 4 | |
| |
| | #2 |
| Tebrikler 👍 2
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #3 |
| Tebrik ederim 👍 2
________________ İnsanı farklı yapan affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir. | |
| |
| | #4 |
| Tebrik ederim 👍 2
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Sorularınızı bekliyorum arkadaslar. Herkese teşekkürler şimdiden.
________________ Bir Tabut Düşün..İçinde Ben,,İçimde Sen..! | |
| |
| | #6 |
| @Merve emeğine sağlık tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni üyelerimizdensiniz sizi tanıyabilme adına bizlere kendinizden biraz bahseder misiniz ? 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| Tebrikler 👍 1
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #8 |
| Tebrikler 👍 1
________________ Zaman zaman vazgeçmeli insan,rahatlamak için… Hayatın kendisine ait olmayan bir şeymiş gibi geçip gidişini izlemeli. ∞ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Tebrikler, 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
Burada olmaktan da memnunum. Güzel bir ortak paydada buluşmak da insana güzel şeyler hissettiriyor. Amacımız yeni dostluklar kurabilmek. İrc gerçekten de hiç bitecek gibi durmuyor. Sadece biraz daha geliştirilmesi lazim diye düşünüyorum. Kendimden bahsedebilecegim şeyler bunlardi. Başka merak edilen bir nokta da olursa seve seve açıklarım. Herkese iyi forumlar. 👍 1
________________ Bir Tabut Düşün..İçinde Ben,,İçimde Sen..! | ||
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |