![]() |
| Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ankara’nın Çankaya ilçesinde Birlik Mahallesi’nde sabah 05.00 sıralarında yaşanan olayda sosyal medya hesabından canlı yayın yapan bir kişi kendini yanlışlıkla başına doğrulttuğu tabancayla vurdu. 45 yaşındaki K.Y. yayın esnasında yanına getirdiği tabancayı şakağına yerleştirdi ve olaylar gelişti. İHA’dan Ali Nargüner’in haberine göre yanlışlıkla tetiğe basan adam tabancanın ateşlenmesi sonucu ağır yaralandı. ![]() Yoğun bakımda tedaviye alınan K.Y.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği kayda geçti. ![]() Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| doğal seleksiyon.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #3 |
| Sosyal medya çılgınlığı daha nerelere varacak, nelere sebep olacak düşünemiyorum bile..
________________ İnsanı farklı yapan affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir. | |
| |
| | #4 |
| Show yapayım derken canundan oldu sanirim
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Her şeyin etkileşim için yapıldığı bir çağda, birisi etkileşim almak için bilerek, isteyerek kafasına sıksa şaşırmam. Her şey sosyal medyaya atmak için yani günümüzün "elalemi" için yapılıyor.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #6 |
| Eşgale bakınca kendisini vurmasaydı başka birini vurabilirdi diye potansiyel barındırıyor diye hissediyorum. Üzülmedim açıkçası. | |
| |
| | #7 |
| Tüm video yu izlediğinizde , vatandaş şarjörü çıkarıyor , ama unuttuğu şey silahın ağzında mermi olması.. Canlı yayında bir kaç anlamlı gider yapıp egosunu tatmin ettikten sonra kafasına dayadığı silahı boş sanarak tetiği çekecek ve sonra şovuna devam edecekti ki.. Başta söylediğim gibi silahın içinde unutulan mermi ile kendi kafasına sıkmış oldu.. Allah günahlarını affetsin..
________________ | |
| |
| | #8 |
| etkileşim uğruna | |
| |
| | #9 |
| Beyinsiz ünlü olacam derken mezarda olacaktı
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |