![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| İYİKİ DOGDUM BEN COK SEVİLMESEM DE İYİKİ VARİM BEN COK HOŞLAŞMASALAR DA İYİKİ DOGDUM BEN HERKESE RAĞMEN İYİKİ VARİM BEN HER ŞEYE RAGMEN AYAKTAYIM HER ZORLUKLARA RAGMEN İYİKİ DOGDUM BEN HER ŞEYE RAGMEN CABALAYIP KAZANDIN İYİKİ VARSIN 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Nice senelere. Bu egoyla fazla yaşamazsınız ama. 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Nice mutlu senelere. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| kutlu olsun .^^ 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
doğum günün kutlu olsun 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| COK TEŞEKKÜRLER YAşamiyorum zaten @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ölu ceset gibiyim | |
| |
| | #7 |
| Nice güzel seneler dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #8 |
| cok Teşekkurler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| hic kimseyi mutLu edemezsin ve hic kimse bizLeri sevmek zorunda degiLLer yeterki kendimizi seveLim. iyiki varim diye biLiyorsan bence cok dogru yoLdasin ve iYiKi VARSIN diyorum ! ![]() hos geLmis yeni yasin ve sana güzeL dostLukLar getirmesini diLerim. dogum günün kutLu ve mutLu oLsun ![]() 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #10 |
| amın cumlemize cok cok Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
rabbım kalbindeki duaları kabul etsın senın icin hayırlı degılse hayırlıya cevırıp versın amin | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |