![]() |
| | #1 |
| Her yıl iki kez zamlanan bedelli askerlik ücreti 6 aylık enflasyon rakamının belli olmasıyla 35 bin 261 lira daha arttı. 182.609 TL olan bedelli askerlik ücreti 217.870 TL'ye çıktı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) bugün açıkladığı haziran enflasyonu 1,64 olurken 6 aylık enflasyon da 24,73 olarak gerçekleşti. ![]() Bu rakamla birlikte senede iki kez zamlanan bedelli askerlik ücreti de ortaya çıkmış oldu. ![]() Mevcut durumda 182.609 TL olan bedelli askerlik ücreti, 35.261 TL artışla 217.870 TL oldu. ![]() 26 Haziran 2019 tarihindeki yeni askerlik kanunu ile kalıcı hale gelen bedelli askerlikte ilk fiyat 31 bin 343 lira olarak belirlenmişti. ![]() Bedelli askerliğin yıllar içindeki fiyat değişim ![]() Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Az yapmışlar daha fazla olmalı... Eşini ailesini çoluğunu cocuğunu geride bırakıp giden insanların ve en önemlisi şehitlerin hakkı bence çok daha fazla olmalı... 👍 2
________________ | |
| |
| | #3 |
| Ben de az olduğunu düşünüyorum.. Askere giden o görevi yapan ve yeri gelip şehit olan hep dar gelirli ailelerin evlatları.. Aslında benim fikrime göre askerlik de meslek gibi olmalı.. Zorunlu olmaktan çıkarılmalı..
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Zengine dert olmaz verirler 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Bedelinin kalkması lazım....Herkes esitce vatanı görevini yapsın.. Gerçi zengin çocuğu normal askerligide tatil gibi yapıyor degisen pek birsey olmuyor....
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Puhaaa.D
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |