![]() |
| | #1 |
| Milli Takım maçı Merih Demiral'ın golleriyle 2-1 kazandı. Çeyrek finale yükselen Milli Takım, Hollanda ile eşleşti. ![]() Türkiye mücadelenin ilk dakikasında Merih Demiral'ın golüyle öne geçti. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde ağları havalandıran Merih Demiral tarihe geçti. Bu gol, Türkiye'nin turnuvalarda kaydettiği en erken gol oldu. Ayrıca Merih Demiral'ın golü Avrupa Şampiyonası tarihinde atılmış en erken ikinci gol (57 saniye) oldu. Turnuva tarihinde en erken golü Nedim Bajrami, EURO 2024'ün grup etabında İtalya karşısında atmıştı. (23 saniye) GOOOLLL! MERİH MERİH MERİH DEMİRALLLL!!! ONUN GECESİ!! MÜKEMMEL YÜKSELDİ KAFAYI Attı! 59.dakika 66' Gregoritsch kornerde arka direkte boş kaldı ve tek vuruşla golü attı Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Tebrikler TÜRKİYE'MM 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| tebriklerrrrr canim ülkemmm ![]() ![]() 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Uzatmalarda kalpten gidiyordum az daha.. Tebriklerrrr 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| heycandan bayilcaktim sanirim. tebrikler 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Son zamanlarda rakip takım baskı baya yaptı kaleci Mert iyi kurtardı. Onun dışında emek harcanılan bir şampiyonluk oldu başarılar diliyorum bizim çoçuklar. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| O nasıl bir kurtarıştı merto :) kalpten gidiyorduk az kalsın 👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #8 |
| Öldük öldük dirildik Tebrikler Türkiye m🇹🇷 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
![]() ![]() ![]() 👍 2
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| Tebrikler
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |