![]() |
| | #1 |
| Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir işik mi yanar? Bakişlarinda beni dinlendiren bir şey var; Kiyisindaymiş gibi en sakin denizlerin... Bir yelkenliyim şimdi ben senin limaninda Firtinalardan geldim sende dinleniyorum. Bu huzur, bu sessizlik hiç bitmesin diyorum; En eşsiz dakikalar sürsün senin yaninda... Hiç yumma gözlerini, işigin eksilmesin, Gündüzüm aydinligim, ipek böcegim benim! Güz bahçemde açilmiş o son çiçegim benim! Yorgun kalbim seninle elem nedir bilmesin; Ayirma gözlerimden çocuksu gözlerini, O sakin o yalansiz, o kuytu gözlerini. 👍 3
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #2 |
| Hiç yumma gözlerini, işigin eksilmesin, Gündüzüm aydinligim, ipek böcegim benim! Güz bahçemde açilmiş o son çiçegim benim! .... ne güzeL seviyor ... ipek böcegim 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #3 |
| Bunu ayriyeten okuyup linkinide atsan keşke şuraya ablacığım ,nasıl hoş olur nasılll .) 👍 1 | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
siirLerin ADAMI @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... bu is sende (: 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |