![]() |
| | #1 |
| Herkes mutlu olduğu Kişiyle Olsa Boşanmalar Çok Olur Diyorlar Siz Ne diyonuz? 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bilmiyorum ama mutlu olduğum kişiyle çok güzel kavgalarımız olur ...sanırım arada mutsuzlukta şart...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| evliliği bitirecek olayları sayıyorum 1 şiddetli geçimsizlik maddi durum 2 erkeğin uyuşturucu içmesi bağımlısı olması 3 erkeğin aldatması 4 kadının aldatması aklıma gelen bunlar .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #4 |
| Severek aşık olarak evlenenlerin evliliğinin daha kısa sürüyor olmasının nedeni beklentinin daha yüksek olması ve evlilik sonrası aşık olduğu kişinin sandığı kişi olduğunu fark etmesi ve hayal kırıklığı.. Mantık evliliğinde beklenti düşük ve o nedenle hayal kırıklığı da düşük.. Bazen de şansları yaverse mantıken düşünüp kafasında oturtup evlendiği kişiyi tanıdıkça duygusal doyumu da buluyorsalar o zaman ver elini uzun soluklu evlilik...
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Bence daha uzun sürer. Kafa yapısı uyan, birbirini seven bir çift olduktan sonra küçük ufak sorunlar zaten hallolur. Ama boşanmaya gitmez. Allahım sen konuyu biliyorsun. Amin.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #6 |
| .d değişik bir bakış acısı İlginçmiş | |
| |
| | #7 |
| Evlilik başka bir şey. Bir insanla aynı evde yaşamak başka bir şey. Olur tabii ki. Sevdiği adamla evlenip 1-2 ay içinde ciddili boşanmayı düşünen insanlar tanıdım. O yüzden şöyle bir tavsiye verirler; evleneceğin kişiyle mutlaka ama mutlaka bir hafta 10 gün kadar tatile git.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |