![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neredeyse hepimiz sanal dünyadan arkadaş veya sevgili edinmişizdir. Veya bu sevgili olma boyutuna varmadan bitmiş olabilir. Sanal dünyadan belki eşinizi bulabilirsiniz, peki ya bu durum kötü bir noktaya varacaksa? Konuştuğunuz kişi fake çıkabilir. Sizden başkasına da umut veriyor olabilir. Nasıl olsa denetleme imkanınızın olmadığını bilip, size sık sık yalan söyleyebilir. Belki de umut verdiği tek insan siz olmayabilirsiniz. Gerek sanal hayatında gerek gerçek hayatında sizin gibi niceleriyle konuşup mavi boncuk dağıtıyor olabilir. Sizce sanal aşkların tehlikeli yanları var mı, varsa sana göre neler ? 👍 6
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Buna daha sonra güzel bir cevabım olacak. 👍 1
________________ | |
| |
| | #3 |
| Sanaldaki bayanların sürekli değişik erkeklerle seste konuşma hastalığı bu bir hastalık ve bulaşıcı genelinde olan birşey sırf bu yüzden sanaldan sevgili yapmıyorum tiye alıp makara geçiyorum daha keyifli oluyor benim için sjsjdjdsj 👍 3
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #4 |
| sanala ask dedikleri ne ismi ne adresi belli.. is okul sorma sakin meslegini kesinkes universiteli..yasinida dogru soylemez ki evlidir degilim der.. ( ask boyle degil di ,kim icat etti ah ah sanal kabul eyle sitemlerimizi 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
im birtanem Sen gerçek olursun N yazık ki karşinda konuştugun kişi gerçek olmuyor aSk varmı bu kadar basit değil sevgi bu kadar basit değildir burda buldukları aSk değildir geniş bir mesele bu konuşarak yazarak anlatılmaz birtanem gerçeklik yok burda { kimse 1 sen olmaz } anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor kalır birtanem Saygilar.. Burda olmazZzzz...)) 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Yalan söyleyen kim? Kime göre neye gore? İsmi ne meslegi ne öğrenim durumu ne? Birinin size yalan söylemesini istemiyorsanız öncelikle siz dürüst olmalısınız yalancinin mumu yatsıya kadar derler....Aşkın aanali olmaz sadece bunu yaşamak için çok fazla acele etmeden temkinli olup karşınızdaki kişiyi önce iyice bir tanımak lazım...Zaten zamanla bu kişiyi çözersiniz oda sizi çözer...İlk ve tek aşkım sanalda oldu uzun yıllar sürdü ve kendini bilmez insanlar boş boş konuştu ama istedikleri kadar konusabilirler umrumda mi hayır....Yani iyi insanlarda çıkabilir karşımıza yada Yıldız arkadaşımızın yazdığı gibi insanlarda..Kendimizi kaptırmadan gözü açık şekilde sevgiyi yaşamalıyız daldan dala konmadan..Aşkı kirletmeden... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| Sanalda başlayabilir, sanalda devam edemez. Şu an hemen hemen her ilişki bir şekilde sanalda başlıyor. Instagram veya diğer sosyal medya araçları. Forumda da başlayabilir. Ama kesinlikle burada devam etmemeli. Birbirni hiç görmeden, hiç duymadan evlilik planları yapan çift görmüştüm sanalda. Bunun adı delilik.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #8 |
| Tehlike her yerde.. Yanlış insansa sanalı reeli yok ki.. Ama görmeden, tanımadan yaşanılan şey aşk mı ona bakmak lazım.. Buralardaki hoşlantı , tatmin bana göre...
________________ ![]() | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | ||
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | ||
| |
|