![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Geçmişimi yaktım ben, bir hatıra anım yok Yaşadığım hayatı anlatacak tanım yok Darma dağın ettiler bir görsen sol yanım yok Tutu ver şu gönlümü bir küçük parçasından Gelde öp yüreğimi mühürle ortasından Sevda ırkının nemli buruk yaşları bunlar Meylettigim hicranın kavruk yaşları bunlar Hazan vurmuş gönlümün savruk yaşları bunlar Mecrası hasret kokan gül düştü hırkasından Gelde öp yüreğimi mühürle ortasından Haysiyet kılıcımı biledi asi rüzgar Hüzünleri öğüttüm yasını şair tutar Eyy aşkın Şahikası neşrinde bir gizem var Şiarın adaleti kesildi arkasından Gelde öp yüreğimi mühürle ortasından İçin deki tutkuyla bir bir sekerken kuşlar Aşka kıyam durdu yoğsunlu sefil taşlar Ummamlardan delice azat edildi yaşlar Çal kemancı bir daha hüzzamın şarkısından Gelde öp yüreğimi mühürle ortasından Duygularımı mahrem geceyi sabah saydım Tüm yazılmış hayrımı uğruna günah saydım Bakışlarını intikam bunu da Eyvah saydım Haruni alevlendi tutuştu çırasından Gelde öp yüreğimi mühürle ortasından Harun Yıldırım 👍 15
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| Ne güzel yazı emeğine sağlık canım 😘 şiirde süper 👏👏 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| dinleyen yüreğine sifa olsun bitanem 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| Emeğinize sağlık... 👍 1
________________ öyLe iŞte... | |
| |
| | #5 |
| teşekkür ederim dinleyen gönlüne şifa olsun 👍 1
| |
| | #6 |
| Sesine sağlık cnmm 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| 👍 1
| |
| | #8 |
| Yüreğine sağlık canım 👍 1
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #9 |
| teşekkür ederim canım içisi gönlüne şifa olsun
| |
| | #10 |
| sesine yüreğine sağlık can 👍 1 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |