IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2024, 17:15   #1
Standart Selin 66 gündür kayıp: Soruşturma cinayet şüphesiyle derinleştirilirdi

Selin 66 gündür kayıp: Soruşturma cinayet şüphesiyle derinleştirilirdi

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde annesinin evinden "Babama gidiyorum” diyerek çıkan
Selin Öztürk'ten (22), 66 gündür haber alınamıyor. Soruşturma cinayet şüphesiyle
derinleştirilirken bayramının kendilerine zehir olduğunu söyleyen Selin'in annesi
Yeliz Karalar (46), "Bir an önce benim kızımı bulsunlar. Ama ölü ama diri. Diriyse sağ,
selamet getirsinler. Ölüyse gideyim en azından bir mezar yaptırayım" dedi.

Şehzadeler ilçesinde annesi Yeliz Karalar'ın evinde kalan Selin Öztürk, 16 Nisan'da
"Babama gidiyorum. Duş alıp geleceğim" diyerek evden çıktı. Eve dönmeyen kızı
Öztürk'e ulaşamayan Yeliz Karalar, polise kayıp ihbarında bulundu. Karalar, o günden
itibaren haber alamadıkları kızının hayatından endişe ettiğini, zaman geçtikçe
umutlarının tükendiğini belirtti. Öte yandan Manisa polisi, genç kızın öldürülmüş
olabileceği ihtimali üzerine şüpheli kişilerin ifadelerine başvuruyor.

"ÖLÜYSE EN AZINDAN BİR MEZAR YAPTIRAYIM"

Hiçbir şekilde kızının akıbetiyle ilgili bir şey öğrenemediğini ifade eden Yeliz Karalar,
"Kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Kime sorsam, tek cümle alıyorum. 'Arıyoruz.' Bir de kızım
sürekli evden kaçan biriymiş. Yalan. Kızım gitse bir saat, iki saat sonra muhakkak benim
yanıma gelirdi. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Ortada kaybolan 22 yaşında bir genç kız var.
Bir anne doğurduğu evladı tanımaz mı? Benim aklımda iki şüphe var. Ya kızımı sağlam bir
yere kapattılar, işkence çektiriyorlar ya da öldürüp bir yerlere attılar, gömdüler. Bunun
başka açıklaması yok. Ben nereye gideyim de yalvarayım, bir an önce benim kızımı bulsunlar.
Ama ölü ama diri. Diriyse sağ, selamet getirsinler. Ölüyse gideyim en azından bir mezar yaptırayım" dedi.

'ÇOCUĞUMUN CENAZESİNİ ALMIŞ GİBİ OLDUM’

15 gün önce Adli Tıp'a DNA örneği vermeye gittiğini belirten Yeliz Karalar, "Hiçbir
zaman susmayacağım. Kızımı ya bulacağım ya bulacağım. Bu işin içinde parmağı olan kim
olursa olsun, onlara gün yüzü göstermemek için elimden geleni yapacağım. Onların
namertlikleri varsa benim de arkamda koskoca Türkiye Cumhuriyeti adaleti var. Bundan
15 gün önce Adli Tıp'a DNA örneği vermeye gittiğimde sanki çocuğumun cenazesini almış
gibi oldum. İki gün kendime gelemedim. İnşallah DNA örneğim orada kalır da ben kızımı
sağ selamet bulurum. Bulduğum anda, kızımı kimsenin eline bırakmayacağım. Kızımı sağ
olarak bulsunlar, bir gece koynumda yatırayım, ondan sonra tedavi etmeye kendim
götüreceğim" ifadelerini kullandı.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

🐞🍀
hiçbir şey için geç değil
ve .....
geç değil bir şey için
hiçbir şey 🐞🍀

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)