![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Kurban Bayramı'nın öncesi kurban eti ile birlikte tüketilecek içecekler de tartışma konusu oluyor. Peki kurban etiyle alkol alınır mı? Kurban etinden sonra alkol içmek günah mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| ben alıyorum, alkol kullanıyor diye evine kurban eti sokmayan komşum var, bir gün kanına girip kurban etiyle alkol aldık.. Günah mı? Bir şarkıda bir söz geçer :''Sevap bildiklerim günahmış meğer..''
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Hiç içki içmemiş biri olarak bana ters. Asla yapmam
________________ | |
| |
| | #4 |
| Dinen bir şey diyemem. Türkler kurban kesip kurban etiyle rakı içen insanlardır, bunu biliyorum. Türkler hiçbir zaman tarihin hiçbir devrinde şu anki iktidarın anlatmaya, yapmaya çalıştığı gibi bağnaz bir millet olmamıştır. Türkleri diğer müslüman ülkelerinden ayıran en önemli özellik budur.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #5 |
| Töbe est.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #6 |
| çok detaycı biri değilim.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #7 |
| Alkol almıyorum. Eğer alsaydım kurban etiyle almazdım. Bir günlüğüne yurt dışına. Çıktım bayramın 2 nci günü. Ortodoksların dinlerine saygısını gördüm. Bizde de bir din düşmanlığıdır gidiyor. Neyse 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| bunu düşünmek istemiyorum.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #9 |
| Yani alkol kullanmıyorum ama her koyun da kendi bacağından asılır düşüncesindeyim . İçende öbür tarafta kendisi vericek hesabını . Dinimiz gereğince saygı duyup insanlarımıza saygı gösterim milletin görmediği yer de yiyip içiyorsa yani evinde yapıyorsa dediğim gibi herkes kendisi verecek hesabını öbür tarafta . Ama mangal yapıp milletin gözünün içine soka soka içiyorsa Allah ıslah etsin der geçerim . Saygılar
________________ New Day , New Hope | |
| |
| | #10 |
| alkolün günah olması için kurban etine ihtiyacı yok kendisi haram zaten haram olduğu içinde otomatikman günah olmuş oluyo yani
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |