![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Kendisinden 37 yaş küçük kocasından hamile kalan 63 yaşındaki kadın dünya medyasında yankı uyandırdı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir süredir birlikte olan ve sevgililiklerini geçtiğimiz aylarda evlilikle taçlandıran Amerikalı çift, ilişkileri ile yaptıkları güncellemeyle dünyayı şoke etti. 7 çocuk annesi ve 17 torunu olan 63 yaşındaki kadın kendisinden 37 yaş küçük kocasından hamile kaldığını duyurdu. Dünya basınında ses getiren gelişme sonrası yaşlı kadın eleştirilerin odağı haline geldi, birçok kullanıcı çocuğunu büyütemeden hayatını kaybedeceğini öne sürdü. "KENDİMİ ÖZEL HİSSETMEMİ SAĞLADI" Cheryl McCain isimli kadın ise bu eleştirileri dikkate almadığını, mutlu bir evliliği olduğunu ve tekrar anne olmak için sabırsızlandığını ifade etti. Eşiyle benzin istasyonunda tanıştığını belirten kadın, genç adam ile birlikte her şeyin ilkini yaşadıklarını hatta kocasının ilk kez kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini hatırlatarak "Kendimi özel hissetmemi sağladı" dedi. İngiliz basını ikilinin geçtiğimiz Eylül ayında evlendiğine dair detayları haberlerinde yer verdi. kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Yuhhh yani
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| maşalllah
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| İyi yaparken ölmemiş. Grandma çok izlemeyin step devam | |
| |
| | #5 |
| Teyzenin suratına ne olmuş öyle yahu. Gençliğinde uyuşturucu mu kullanmış o nası yüz :d 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| hay masallah
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
| kesin zengin kadın adam da para avcısı başka bir ihtimal düşünemiyorum .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #8 |
| Tıp dünyası şokta | |
| |