IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2024, 15:26   #1
Kırılmış Bir Kalbin Hesabı,Bu Dünyaya Ağır Gelir
KoJiRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Şarkıcı İrem Derici'nin çocuk açıklaması gündem oldu: "Çocuklara tahammül edemiyorum"

Sahne şovları, kombinleri ve sesi bir yana dursun, özel hayatıyla da çok konuşulan ünlü şarkıcı İrem Derici, son yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Her fırsatta anne olmayacağını söyleyen Derici, "Çocuklara tahammül edemiyorum" dedi.

Şarkıcı İrem Derici'nin çocuk açıklaması gündem oldu: "Çocuklara tahammül edemiyorum"

Geçtiğimiz hafta 'Erkekler kapatılsın' diyen ünlü şarkıcı İrem Derici, çocuk sahibi olmayı isteyip istemediği sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı, çocuklara tahammül edemediğini söyledi. Derici'nin açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

İşte Derici'nin o açıklaması:

"Sürekli ağlayan şeye tahammülüm yok"

“Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan ve derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok.

Şarkıcı İrem Derici'nin çocuk açıklaması gündem oldu: "Çocuklara tahammül edemiyorum"

"Zaten 37 oldum"

Yapmayacağım da. Zaten 37 oldum, muhtemelen yumurtalar da artık ‘Bay bay bir tanem, sana çocuk mocuk yok’ diyor. İstemiyorum.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)