![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Tarzı ve şarkılarıyla dikkat çeken isimlerden Mabel Matiz, şimdi de Gaziantep konserinde Şivan Perwer'in 'Canê Canê' eserini seslendirmesiyle gündeme geldi. Son dönem Türk pop müziğinin en sevilen müzisyenlerinden Mabel Matiz, şarkıları ve kendine has tarzıyla sık sık gündem oluyor. Matiz, şimdi de son konserindeki görüntülerle adından söz ettirdi. Şivan Perwer'den söyledi Gaziantep'te sevenleri ile bir araya gelen Mabel Matiz, konserinde bilinen şarkılarının yanı sıra Şivan Perwer'in 'Canê Canê' eserini seslendirdi. 'Çok iyi' Konserdeki o anlar kısa sürede viral oldu. Ünlü isme sosyal medyadan yorum yağdı. Matiz'in Kürtçe performansı için; 'Güzel söylemiş', 'Çok iyi' gibi yorumlar yapıldı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Dinledim çok iyi seslendirmiş. Bravoo
________________ | |
| |
| | #3 |
| Antep'li dinleyicilerine bir güzellik yapmış mabel Matiz şarkılarını ve yorumunu seviyorum | |
| |
| | #4 |
| Gerçekten güzel bir jest olmuş. Müzik, kültürel zenginliklerimizi paylaşmamız için aracı bunu kötü yorumlamasalar bari uzun versiyonunu bekliyorum keyifli olmuş :))
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #5 |
| Merak ettim nasıl yorumladığını.. Dinleyeceğim | |
| |
| | #6 |
| Aferin | |
| |
| | #7 |
| Zaten sevmediğim bir şahıstı bunu tescillemiş oldu. Asla dinlemem ve yakınımda bulunanlara dinletmem!
________________ | |
| |
| | #8 |
| Tebrik ediyorum ırkçı insanlara ders niteliğinde bazı insanlar ülkesi içindeki atalarının omuz o.uza çarpışıp birlikte Şehid olmuş torunları bugün bir birine ırkçı yaklasimlardalqr işte içten içe milleti bölmeye çalışan insanların ekmeğine yağ sürmek bu....Oysaki diller dinler ırklar hepsi bu dünyanın çatısı altında bir arada gayet iyi yaşayabilirler...İngilizce söyleseydi bukadar gündem olmazdı...Wowwww kurdce okumuş adam...Tebrik ediyorum.yo yo sevmiyordum kurdce okumuş artık hiç sevmem diyenler oluyor 😀 Neyse konuyu çok fazla dağıttım... Sesine sağlık bidahakine Japonca okur belki... 😀 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| Allah’ına kadar ırkçıyım. Türküm ve Türk’ten yanayım!
________________ | |
| |
| | #10 |
| Komik...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |