![]() |
| Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Manisa'da yaşayan 16 yaşındaki bir kı çocuğu, okulda rahatsızlanması sonucu tüm gerçekler ortaya çıktı. 16 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan baba, 'Pişmanım' dedi İddiaya göre, rehber öğretmeninin konuştuğu 16 yaşındaki kız çocuğu, 39 yaşındaki babası B.K'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Rehber öğretmen, durumu polise bildirdi. ![]() Çocuk İzleme Merkezi'nde (ÇİM) ifadesine başvurulan 16 yaşındaki kız çocuğu, babası B.K'nin 2 yılı aşkın süredir kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. ![]() Polis, B.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, B.K.'nin Turgutlu ilçesinde olduğunu tespit etti. B.K., Turgutlu Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından önceki akşam yakalandı. ![]() Dün gece Kula Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen B.K., basın mensuplarının "Pişman mısınız ?" sorusuna, "Pişmanım." yanıtını verdi. B.K'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Rezillik kepazelik yazıklar olsun İnsanlıktan utanır olduk 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Allah kimseyi bu denli şaşırtmasın..Kendi evladına bunu nasıl yapabilmis... Hastalıklı beyinler...Allah ıslah etsin...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| Bunları görünce işkenceci bi hale bürünüyorum. Neler yapılır neler | |
| |
| | #5 |
| Bu haberi gördüm ve çok sinirlendim. O şahsı işkence ile idam etmek lazım.
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| | #6 |
| İnsanları gördükçe hayvanları daha çok seviyorum.. İnşallah içerde layığını buldururlar..
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Böyle bir kaç pisliği hadım edeceksin , sallandiracaksin ki ibret olsun.sen ve senin gibilerin Allah belasını versin aminn | |
| |
| | #8 |
| idam biz dedikce bazi insan dışı varlıklar idamla cözüm değil diyordu bu onlara kapak olsun aslında idama karşıyım diyenleri asacaksın ilk onlardan başlayacaksın. sonrfa bunlardan | |
| |
| | #9 |
| Ahlaksız.
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |