IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 26 Nisan 2020, 21:21   #1
Standart Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlamasında Kurallara Uymayan 35 bin 422 kişiye cezai işlem uygulandı

Corona virüs tedbirleri kapsamında 31 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde toplam 35 bin 422 kişiye adli ya da idari işlem gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

"4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması bu gece saat 24.00’da sona erecektir.

31 ilimizdeki sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlarımız evlerinde kalarak yüksek oranda uyum sağlamıştır.

Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı 22 Nisan Çarşamba günü saat 24.00 ile 26 Nisan Pazar günü saat 20.00 arasında kurallara uymayan toplam 35 bin 422 kişiye adli ya da idari işlem gerçekleştirilmiştir.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yerleşim yerlerine ilişkin karantina uygulamaları devam etmektedir.

Bu kapsamda 51 ilimizdeki, 2 ilçenin tamamında, 1 ilçenin merkezinde, 4 beldede, 76 mahallede, 71 köyde ve 8 mezra olmak üzere toplam 162 yerleşim yerinde karantina tedbirleri uygulanmaktadır.

44 İldeki, 177 yerleşim yerinde ise karantina kararı kaldırılmıştır.

Ülke genelinde emniyet ve jandarma birimlerince pazar yerleri, marketler/süpermarketler vb. iş yerleri ile vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu meydan, cadde ve sokaklarda; sosyal mesafe, sosyal izolasyon İle bu alanlarda maske takma zorunluluğuna yönelik denetimler, önümüzdeki hafta içi de yoğun bir şekilde devam edecektir."

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !

Alt 26 Nisan 2020, 21:27   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Devlete para lazım.. Vergilerimiz saraya gittiği için önemli işlere cezalardan gelen paralar gerekiyor.. İnsafınız Kurusun Bu Kadar Yüksek Cezamı olur? 3 bin tl den 105 milyon lira eder iyi para.

Alt 26 Nisan 2020, 21:33   #3

Evde duranın suçu ne ? Varsa kural uyulsun bunu artık siyasete dökmeyi bırakın yahu !

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !

Alt 26 Nisan 2020, 21:38   #4
Banlı Üye

Alıntı:
Berru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evde duranın suçu ne ? Varsa kural uyulsun bunu artık siyasete dökmeyi bırakın yahu !
Astim Hastası olan Bir kişi Dışarı Çıkmak Istiyor Hava aLabiLmek için Sorgusuz sualsiz ceza yiyor Onun Ne Suçu Var Peki Oda Keyfinden Çıkmadı HeraLde Herseyide Sisyaset Anlayışı iLe karşılamakta Akıl İşi Değil Yorumda mi atmayalım ne diyelim iyimi olmuş diyelim sende bu tür konular açma ozaman

Alt 26 Nisan 2020, 21:39   #5
Banlı Üye
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Braveheart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devlete para lazım.. Vergilerimiz saraya gittiği için önemli işlere cezalardan gelen paralar gerekiyor.. İnsafınız Kurusun Bu Kadar Yüksek Cezamı olur? 3 bin tl den 105 milyon lira eder iyi para.
Devlet seni zorla mı dışarı çıkarıyor. Evde oturan min. 50 milyon insan niye ceza yemiyor ? Buradan devlete para lazım ne alaka ?

Alt 26 Nisan 2020, 21:40   #6
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Astim Hastası olan Bir kişi Dışarı Çıkmak Istiyor Hava aLabiLmek için Sorgusuz sualsiz ceza yiyor Onun Ne Suçu Var Peki Oda Keyfinden Çıkmadı HeraLde Herseyide Sisyaset Anlayışı iLe karşılamakta Akıl İşi Değil Yorumda mi atmayalım ne diyelim iyimi olmuş diyelim sende bu tür konular açma ozaman
Kronik hastanın raporu var . Bizde de var hasta gitsin alsın . Herşeyi devlete bağlaman çok saçma . 4 gündür geberiyorum evde ben . 50 100 cezası olsa bende çıkarım . Nefis bu

Sayonaraaa..

Alt 26 Nisan 2020, 21:51   #7
Banlı Üye

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kronik hastanın raporu var . Bizde de var hasta gitsin alsın . Herşeyi devlete bağlaman çok saçma . 4 gündür geberiyorum evde ben . 50 100 cezası olsa bende çıkarım . Nefis bu
Tüm devletlerin ortak hatası virüsün dünyaya yayılımının bu denli büyük olacağına ihtimal vermemeleri. Vuhanda başlayıp orada bitecek diye tahmin ettiler fakat şu an dünya üzerindeki birkaç kara parçası hariç heryerde var. Ekonomimiz çok iyi diyen tüm devletler maddi sorunlarla boğuşuyor,

Sokağa çıkma yasağı olan bir zaman diliminde bu sayıların düşük olması normal değil mi.? 3 saat sonra görün bakalım sokaklar nasıl hınca hınç dolacak insanları yasakla cezayla caydiramassiniz bak önümüzdeki hafta yeni vakalar ve yeni vefat sayıları nasıl yükseliyor.

Alt 26 Nisan 2020, 21:56   #8
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Biz ona bişey demiyoruz ki . Konu A iken Z ye getirdin şuan . Nasıl biliyorsan :cici:

Sayonaraaa..

Alt 26 Nisan 2020, 21:57   #9
Banlı Üye

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz ona bişey demiyoruz ki . Konu A iken Z ye getirdin şuan . Nasıl biliyorsan :cici:

Sen nasıl anlıyorsan değerli kardeşim sıkıntı yok

Alt 26 Nisan 2020, 21:57   #10

Alıntı:
Sen saraya bağlarsan siyasete girer bu. Abicim aklım almıyor benim sokağa çıkma yasağı en çok kronik hastalara ve bu onların iyiliği içinken dışarı çıkıp ceza yemesine şikayet ediyorsa dibine kadar şikayet etsin. Hata sağlık bakanlığında koymayacak yasak ölmek isteyen buyursun çıksın diyecek sonra da başkanlık önlem olmadı olacak . Gerçekten hayretle izliyorum söylemlerini..

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)