![]() |
| yazan SonsuzLuq 30 Mayıs 2024, 09:37
Bazen ozlersin Keskin bir ayri kalis kokusuyla uyandigim Istanbul sabahindan sana gunaydin Bunlari sana yazamayipda boylesine dokulmekte varmis kaderde. Nasilsin diyemedim .Ufak bir hickirikla basladi baslayacak derin derin dokulmelerim Garip bir serce yuregim ha kanadi ha kaniyor.Nerdesin .Kalbimin ortasina bir aci batiyor sesizliginde kayboluyorum.Ben gucumu megersem sende bulmusum hayata dair ne varsa senle iken guzel.Hani diyorumki gelsen yeniden acsa ciceklerim , guvercinleri birlikte sevsek. Bazen sadece ozlersin bu sabahda boyleyim iste.. 👍 9
__________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ |
| Görüntüleme 424
Yorumlar 21
|
| | #2 |
| Bazen sadece özlersin.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüreğine kalemine sağlık canım 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #3 |
| kalemine yüreğine sağlık umarım bir gün Vuslata dair yazılarına da şahitlik ederiz sevgiler 👍 1 | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | ||
| |
| | #6 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yine döktürmüşsün yüreği güzelim.. Kalemine o güzel yüreğine sağlık canım 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Emeğine sağlık 👍 1
________________ | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #10 |
|
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |