![]() |
| | #1 |
| İnfial yaratan görüntülerin Kilis'te çekildiği iddia edildi. Yaşlı bir adam ekmek vererek kendisine alıştırdığı köpeğe tecavüz etti. Kilis'te bir inşaatta kaydedilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yaşlı bir adam ekmek vererek sokaktaki köpeği kendisine alıştırdı. Daha sonra yaşlı adam köpeğe tecavüz etti. Bir başka kişi ise o anları kameraya kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler infial yarattı. Görüntülerdeki yaşlı adamla ilgili ekiplerin herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı ise bilinmiyor. Görüntülerin çekildiği tarih belirsizliğini koruyor. Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #2 |
| Ya varya. Allah senin belanı versin. Aynısı sana yapılsın insallah. 👍 1
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #3 |
| Gördüğünüz gibi tecavüzcü, tecavüz edecekse köpeğe bile tecavüz ediyor. Her tecavüz vakasında konuyu kadının giyim kuşamına getirenler utansın. 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #4 |
| Köpeklerin değil bunların uyutulması gerekiyor. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 |
| Köpekler uyutulmalı yasası vardı değil mi. Bence bunlar uyutulmalı 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| aynı anda aynı iki düşünce. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Yazıklar olsun diyorum... Allah bunun gibilerin cezasını versin ne diyeyim ben ya.. Söyleyecek söz bile bulamıyor insan.. Bunları gördükçe yemin ederim insanlığımdan utanıyorum.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Al burdan yak. 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| Allah sen ve senin zihniyetindekilerin belasını versin. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| Tam olarak bundan bahsediyordum köpek dediğimiz canlar sessiz kullar anlayın artık ya anlayın insan dediğimiz hayvanlardan zarar görüyorlar hadi buraya da gelin burda da sesinizi yükseltin uyutun bunları diyin yazıklar olsun bunun gibi şeyler yapanlara aciz köpekler 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |