IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Kuzey

Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2024, 22:56   #1
Standart Semicenk ile hayranı arasında 'Playback' tartışması!

Semicenk ile hayranı arasında 'Playback' tartışması!

Semicenk, konserinde playback yapınca bazı seyirciler tepki gösterdi: “Bilet alırken ‘Canlı söyleyecek’ diye bir bilgi var mıydı? 20 yıldır müzikle uğraşıyorum ben…”

Semicenk ile hayranı arasında 'Playback' tartışması!

Şarkıcı Semicenk'in bir konserde dinleyicilerle yaşadığı tartışma, sosyal medyada gündem oldu. Konser sırasında playback yapmasına tepki gösteren bazı seyirciler, durumu eleştirirken Semicenk'in yanıtı ise dikkat çekti.

Playback yapmasına tepki gösterdiler

Konsere gelen bazı dinleyiciler, Semicenk'in playback yapmasına tepki gösterirken Semicenk de bu tepkilere böyle yanıt verdi:

"Bilet alırken ‘Canlı söyleyecek’ diye bir bilgi var mıydı? 20 yıldır müzikle uğraşıyorum ben…”

Semicenk'in playback yapması ve seyircilerle yaşadığı tartışma, sosyal medyada yankı buldu. Bazı kullanıcılar Semicenk'i desteklerken, bazıları ise canlı performans beklentisinin doğal olduğunu savundu. Tartışma, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

<b><font color=red>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. <a href=Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" />

Alt 28 Mayıs 2024, 23:07   #2

Şu cümleyi kuran birinin konserine niye giderler anlamam.

"Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.”

Alt 29 Mayıs 2024, 09:26   #3

Playback yapan sanatçı çok az var. Selda bağcan haluk levent sagopa ceza gibi. Yeniler hep playback hep autotune

Alt 29 Mayıs 2024, 09:28   #4
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konsere gidiyorsam ben de canlı performans beklerim..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)