![]() |
| | #1 |
![]() SOHBET.CİTY - Ircd Bilgilendirme Ağ Sunucu & Owners Asi-Genc Genel Sorumlu Ardanl_ - BugsBunny Global Odalar Sorumlusu Esrarlıgözler-Melisa-SaRi LimonFm Radyo Sorumlusu Huma Radyo Sorumlu Yardımcıları Esrarligözler-FiLiz-Pure-SaRi Sunucu Chanserv Sorumlusu: Funda - Eva - Lyra Sunucu Nickserv Sorumlusu: THE_MAN-NesLisah Sunucu Nickserv Sorumlu Yardımcısı: Veysel Sunucu Xline - Spamfilter Sorumlusu: BLackLorD- EndgamE Sunucu Help - Operhelp Sorumlusu: BLackLorD- MagisTraLe Sunucu Help Yardımcısı- Operhelp Yardımcısı ArDa-Musallat Admin Eğitim Sorumlusu Saruhan-ShiRa AR-GE Sorumlusu THE-MAN Sales Sorumlusu Mihriban-Musallat-PeRa Forum/Medya Sorumlusu ArDa-PeRa-Mery Webmaster Seo RauL Sunucu Odaları Hakkında Bilgilendirme - - - - - - Global Sohbet Odası : #Sohbet - #Felsefe - - - - - - Limon-Fm ve Radyo Odası : #Radyo - - - - - - Global Oyun ve Eğlence Odası : #Kelime - #Yarisma - #AskoyuN - #Oxm - - - - - - Yardım / Şikayet Durumları İçin : #Operhelp Sohbet.City Yönetimi Adına Vermiş Olduğunuz Desteklerden Dolayı Teşekkür Ederiz. 👍 17
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| SOHBET CİTY AİLESİNE BAŞARILAR DİLERİM HAYRLI OLSUN ![]() 👍 3
________________ | |
| |
| | #3 |
| Hayırlısı olsun herkes için (: 👍 3
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Hayırlı olsun sohbetcity ailesine.. Başarılarınızın devamını diliyorum.. 👍 4
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| başarılar dilerim .. 👍 3 | |
| |
| | #6 |
| Başarılar dilerim 👍 3
________________ Kurt saldırmaya karar vermişse; ne sürüyü, hesaba katar ne de çobanı. | |
| |
| | #7 |
| başarılar dilerim 👍 3 | |
| |
| | #8 |
| Hayırlı Olsun Başarılar diliyorum 👍 3 | |
| |
| | #9 |
| Hayırlı olsun Başarılar dilerim ekibe 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #10 |