![]() |
| |
| | #1 |
| İnsanlar neden kendisini seveni değil de kendisini sevmeyeni sever? 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bazı insanlar ulaşılmaza ulaşmak zorundaymış gibi kendisini hisseder. Halbuki öyle değildir. Onu seven zaten sevmiştir amacına ulaşmıştır. Kendisini sevmeyenin peşinde koşmak demek ki daha cazip geliyor. Belki de elde edene kadar ..
________________ Üç şeyini bozma; Karakterini, kalbini, vicdanını.. | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Bu benim biraz maalesef
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | ||
| |
| | #4 |
| aptallık ve en son yaptım bunu korkakkk | |
| |
| | #5 |
| Ne diyorduk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
? Deveye bir şeyler lazımdı :) 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #7 |
| Valla şu zamanda herkese lazım gibi :) 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| Kibir yüzünden ,zaten şu o bu beni seviyor beklesin deyip sevmeyenin peşinden gidiyor elde ettikten sonra işi bitiyor zaten...3 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| Tercih edilmezlik cazip geliyor galiba
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #10 |
| Kaçan kovalanıyor..
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |