![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 💞 İrcrehberi.net ![]() 👍 15
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Dogum günün kutlu olsun valla ben demedim 👍 2
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Doğum gününüz kutlu olsun , iyi yıllar dilerim. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Doğum gününüz kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
nice senelere. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| kutlu olsun .^^ @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çokomel alayım mı hııı .^^ 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ailen ve sevdiklerinle nice yıllar dilerim.. 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| Abların birtanesiii bugün doğmuşmu iyi ki doğmuşşşş nice mutlu yaşlara ablamm herşey gönlünce olsun o güzel kalbin gibi bir yaş dilerim.Sevdikerinle ve iyi ki doğdun iyi ki varsın. Ve iyi ki senin bıcırınım ![]() ![]() Seni çok seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ablamm ![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Yeni yaşın kutlu ve uğurlu olsun tüm güzellikler hayatın boyunca sana eşlik etsin şiir yürekli kadın Doğum günün kutlu olsun iyiki varsın 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Doğum günün kutlu olsun ablacığım. Nice mutlu sağlıklı yıllara ❤️💐 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Iyki dogdun guzel yureklim ,iyki benim ablam oldun o guzel enerjin her daim seninle olsun sevdiklerinle en guzel yaslar senin olsun
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |